Moda renumită

Acestea sunt imaginile frumoase și romantice din luna de miere a lui Karlie Kloss și Joshua Kushner în Africa de Sud

Au trecut două luni de când modelul Karlie Kloss se va căsători cu Joshua Kushner în New York. După detaliile despre rochia Dior pe care a purtat-o, am aflat puțin despre ele, până când rețelele de socializare, în special Instagram, ne-au permis să vedem imagini frumoase și romantice cu ea luna de miere în Africa de Sud. Potrivit modelului, starea lui de spirit actuală este ca cea a unui leu care roagă, încărcat cu energie și baterii reînnoite.

Cu cele mai relaxate look-uri, am putut vedea Karlie kloss în timpul lunii de miere, ceva normal într-o călătorie în Africa de Sud. Am putut să o vedem făcând o baie într-o piscină de lângă un vițel de elefant, dar și în mijlocul savanei cu pantaloni capri verzi și un tricou de bumbac de bază.

Una dintre cele mai emoționante fotografii este în care apare cu soțul ei recent lansat, ambele cu tricouri albe. Modelul de sus poartă o eșarfă roșie în jurul gâtului și cercuri de aur care dau un pic de lumină aspectului. Este clar că sunt zile de neuitat, zile pe care nu le vor uita niciodată.

Loading...