Propuneri și sfaturi

Avem un truc infailibil pentru a îndepărta petele galbene din hainele depozitate

După o lungă perioadă de timp fără a purta bluza romantică preferată sau cu puloverul cu gât cu cruce care a fost păstrat în dulap toată vara, într-o zi doriți să le purtați din nou și să descoperiți că au unele pete galbene oribil. De obicei, acestea sunt o consecință a transpirației și a deodorantului, și amețesc total îmbrăcămintea. Nu disperați, pentru că există o soluție pentru a îndepărta petele galbene din haine într-un mod foarte ușor.

Uitați de înălbitorul care poate strica îmbrăcămintea, există modalități de a îndepărta petele fără a deteriora hainele. Cu siguranță petele sunt situate în zona gâtului sau sub axile, dar uneori pete galbene Sunt peste tot. Este timpul să vă recuperați hainele albe sau ecru și care arată ca noi folosind un truc de casă foarte simplu, cu produse pe care le avem de obicei acasă.

Așa se prepară amestecul miraculos pentru a îndepărta petele galbene din hainele depozitate

Pregătiți o amestec de oțet și sodă de copt în părți egale, cu un pahar este suficient dacă aveți o singură haină pe care doriți să o curățați, amestecați bine ambele produse și extindeți sticla prin zona petei sau dacă vedeți că întreaga haină are pete galbene, dizolvați acest amestec într-un bol cu apă caldă, astfel încât produsul să înmoaie bine întreaga suprafață.

Lasă actul amestec de albire O oră să intre în vigoare Apoi, trebuie doar să clătiți hainele și să faceți o spălare cu detergent în modul obișnuit. O puteți face în mașina de spălat. Hainele tale vor părea noi, fără urmă de pete galbene.

Amintiți-vă că înainte de a vă lansa pentru a cumpăra haine noi, hainele pe care le-ai depozitat în dulap Merită o a doua șansă, deși la prima vedere o vezi cu pete. Uneori recuperarea din nou este la fel de ușoară ca să folosești unul dintre trucurile bunicii infailibile, pentru a-ți arăta bluza sau tricoul ca și cum tocmai le-ai eliberat.

Loading...