Frumusețe

Fiica lui Kate Moss, Lila Moss, devine noua imagine a lui Marc Jacobs Beauty

Povestea de dragoste în rândul designerului de modă Marc Jacobs și modelul Kate Moss Este atât de puternică (și rezistentă) încât acum este cea mai tânără fiică a britanicului care preia și urmează aceeași cale. Lili Moss tocmai a devenit noua imagine a lui Frumusețea Marc Jacobs, dovedind că a moștenit genele mamei sale și continuând cu o moștenire care a trecut deja în istorie. Designerul a arătat dragostea pe care o simte pentru ea și mama ei și a făcut-o cunoscută în RRSS.

Deși încă nu știm cum va fi campania publicitară, avem prima fotografie cu ea în care Lili arată că este fiica unuia dintre cele mai emblematice modele de top din anii 90. Cu doar 16 ani, Lila arată că doar cariera ei ca model Abia a început și ne va însoți mult timp, lăsând moștenirea lui Kate în viață. În cuvintele designerului însuși,

Când am cunoscut-o pe @lilamoss pentru prima dată în 2008, am fost în vacanță la Ibiza și m-am dus în Formentera în acea zi să o vizitez pe mama sa, Kate Moss, și alți prieteni și familie. La doar 6 ani, caracterul puternic, comportamentul și frumusețea Lilei erau deja foarte evidente. Data viitoare când am văzut că Lila a fost în august 2011 la nunta lui Kate, personajul ei era și mai dinamic și frumusețea ei chiar mai mare. Iulie trecută a fost ultima oară când am văzut-o, când Kate a dus-o în setul sesiunii noastre pentru campania @marcbeauty cu @davidsimsofficial. A fost un pic suprarealist să o am pe Kate în studio cu Lila, deoarece a readus amintiri despre prima dată când am cunoscut-o pe Kate când aveam 18 ani și am început să merg pe colecția de primăvară-vară din 1993 de Perry Ellis. Kate și cu mine am devenit foarte buni prieteni după Colecția Grunge și încă suntem. Când Lila a venit la New York să lucreze cu noi în iulie pentru a fi fața ultimei noastre campanii de frumusețe, m-am simțit la o intersecție din viața mea personală și profesională, completând cercul când ne-am întâlnit în studio cu @davidsimsofficial, @kegrand , @ guidopalau, @dianekendal și @katemossagency. Cu mare mândrie și cu o inimă deplină, împărtășesc această (prima) imagine a filmărilor noastre cu incredibilul @lilamoss în prima sa campanie pentru @marcbeauty. Frumusețea, compuritatea, răbdarea și amabilitatea Lilei au făcut acest proiect și mai special decât și-ar fi putut imagina. Cu fiecare privire pe care am fotografiat-o, el a intrat în fiecare personaj fără efort și grație. Vă mulțumim, Lila, că ați făcut parte din acest proiect extrem de special și vă mulțumesc, @katemossagency și @jeffersonhack că ne-au permis privilegiul de a lucra cu frumoasa voastră fiică.

În plus, tânărul model a postat pe contul său de Instagram un mic previzualizare a ceea ce va fi această nouă colecție Fall 2018.

Ce părere aveți despre acest prim contact?

În frumusețea lui Jared |

Video: Bill Schnoebelen Interview with an Ex Vampire 4 of 9 Multi - Language (Decembrie 2019).

Loading...