Marci

Aceasta este a doua colecție Alexa Chung pentru Superga

Superga continuă să se reinventeze în fiecare sezon cu adidași atrăgători și colaborări de succes. Cea mai recentă colecție a mărcii este semnată de Alexa Chung, care se repetă cu o altă capsulă formată din Unsprezece modele noi. După succesul campaniei de vară, actrița repetă cu aceste noi propuneri și cum imagine a acestui sezon Toamna-Iarna 2018/2019.

Prima colaborare cu Alexa Chung Superga A fost în 2011 ca ambasador al mărcii, acum repetă odată cu designul adidași din piele de căprioară și catifea, Perfect pentru zilele mai reci. Modele de tălpi foarte groase, în stil retro, ca o barcă nautică cu șireturi, din materiale ondulate și unele de tip moale cu tăietură redusă.

Pentru a doua oară, lansez colecția mea. Mi-a plăcut foarte mult să creez pentru brand și să adaug o parte din mine în design. ”

Talpa Alpina Este o reproiectare a modelului istoric care a făcut parte din tradiția celor mai sportive stiluri ale mărcii italiene. Și fată El le-a folosit atât în ​​pantofi sport ca în pantofi, cât și în pantofi sport cu croi clasic, pentru a purta 24 de ore pe zi. Adidași de pânză cu șireturi sunt printre preferatele multora celebrități, inclusiv Kate Middleton însăși. În plus față de frumos și confortabil sunt economice, trei factori esențiali ai succesului său.

În Jared | Ultima colaborare a Superga aduce eleganța lui Lorenzo Serafini în picioare

Video: Oameni de colecție - Vladimir Drăghia (Decembrie 2019).

Loading...