Covor roșu

Intrarea triumfală a lui Lady Gaga surprinde restul privirilor la Festivalul de Film de la Toronto (și că sunt divine)

Doar o divă reală poate face o intrare la fel de triumfătoare ca cea din Lady Gaga în covor roșu al Festivalului de Film de la Toronto. Eleganta cu care scoate voalul pentru a-si lasa capul si coafura este o amintire de moment. Toronto a adunat în acest weekend numeroase vedete de filme, iar privirile lor ne-au captivat, da, nimeni nu a fost până la Lady Gaga pentru maiestatea ei.

Lady Gaga de Armani Privé

În acest fel, aproape în mișcare lentă, Lady Gaga a curățat voalul care a acoperit partea superioară a rochiei pentru a dezvălui coafura și decolteul acestui design al Armani Privé Haute Couture în catifea neagră.

"Lady Gaga a fost îmbrăcată pentru înmormântarea tuturor concurenților ei în sezonul premiilor." - Varietate pe Instagram #AStarIsBorn pic.twitter.com/biLk8eSqiK

- Oh MUZICA 🤫 (@PortalOhMUSIC) 9 septembrie 2018

Coafura din paiete, croiala de sirenă a rochiei și cerceii cu diamante Chopard Au un inel deget.

Julia Roberts din Dsquared2

Negrul este sinonim cu sofisticarea și mai mult așa cum arată Julia Roberts cu tampoane de umăr, îmbrăcate decupat și zâmbetul său magnific.

Amber Heard din The Row

Există un anumit farmec vintage în rochiile lungi din lenjerie din satin și Amber auzi, cu părul strâns și buzele roșii reușește să demonstreze toată senzualitatea acestei rochii în tonuri de vanilie.

Cara Delevingne de Balmain

Cara Delevingne combină rochia ei aurie de Balmain cu cizme inalte pentru a obtine un aspect nou, desi foarte mult stilul modelului.

Christina Hendricks

Christina Hendricks Poartă o rochie roșie cu mâneci lungi, care nu-i îmbunătățește corpul voluptuos, din cauza unei croieli prea simple.

Sienna Miller

Sienna Miller pariați pe o rochie neagră cu decolteu profund pentru premieră de Femeie americană. Un stil foarte sexy cu corset care se potrivește în jurul taliei.

Elisabeta Moss

Uneori nu ai nevoie de mai mult decât o rochie mini neagră pentru a avea succes, iar adevărul este că Elisabeta Moss Este radiant cu acest design minimal, cu decolteu pentru barcă și tocuri de paiete multicolore.

În Jared | Penelope Cruz arată atât de radiant la Festivalul Toronto 2018

Video: DE FLORII LA MĂGURENI (Aprilie 2020).

Loading...