Moda renumită

Cele 12 femei care se îmbracă cel mai bine la televizor

Televiziunea este, de asemenea, o referință a stilului. arată a prezentatorilor și colaboratorilor a diferitelor programe și adunări sunt, de asemenea, foarte comentate. Majoritatea a pariat pe un stil clasic, în același timp ca sofisticat, cu multe articole de îmbrăcăminte „low cost” combinate cu mărci de preț mediu și firme internaționale, în unele cazuri cu o importanță specială pentru pantofi și, desigur, prin moda spaniolă. Aceasta este selecția noastră (fără ordinea de preferință) a 12 femei cele mai bine îmbrăcate la televizor.

De obicei: încă ne place stilul lui

cele mai veterane femei de televiziune Ei ne învață că puteți avea stil zilnic, în ciuda faptului că luați mulți ani pe ecran. Ne arată în programele lor cum să arătăm fantastic, fără să fim plictisitori și cum se adaptează la noile tendințe ale momentului arată elegant, care combină cu succes firmele și designerii internaționali cu articole de îmbrăcăminte mai accesibile.

Eva Gonzalez

Prezentatoarea lui Chef maestru Surpinde mereu cu ținutele sale. Eva González este una dintre cele mai bine îmbrăcate și deasupra pozițiilor de vârf. Aspectul ei este foarte variat: rochii lungi care sunt, fără îndoială, preferatele și cele mai repetate, fuste creion combinate cu topuri, costume de pantaloni și salopete. Dolores Promesas, Alicia Rueda sau Jorge Vázquez sunt printre cele mai repetate firme ale acestora.

Nieves Álvarez

Nieves Álvarez este, fără îndoială, cea mai bine îmbrăcată prezentatoare TV, bineînțeles că ajutorul ei de modă ajută. Topul este schimbat de trei ori pe program și întotdeauna de același designer. În fiecare săptămână ne încântă cu atacuri de cord, întrucât îndrăznește cu tot ce face sport și semnături naționale și internaționale. La fel seamănă cu o rochie de Elie Saab decât blugii cu un tricou „low cost” cu tocuri. Întotdeauna ca.

Raquel Sánchez Silva

În cadrul programului „Masters of cusut”, Raquel Sánchez Silva ne-a încântat cu modelarea firmelor spaniole. Desene spectaculoase, lungi și scurte, deoarece în majoritatea cazurilor au fost îmbrăcate și întotdeauna cu sigiliul spaniol. Trei look-uri în fiecare program, câștigând întotdeauna pariuri semnate de David Delfín, Pertegaz, Juan Vidal, Pedro del Hierro, Marcos Luengo, Pronovias, Lorenzo Caprile, Jorge Acuña, Ion Fiz, Coosy, María Escoté ... și multe altele, Parada cu mult stil.

Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana pariați întotdeauna pe un stil elegant cu arată Monocromatic și dacă optați pentru amestecare, face acest lucru cu tonuri discrete. Stilul care întinerește, indicând tendințele momentului, purtând piese de piele și imprimeuri îndrăznețe. Marea sa pasiune sunt pantofii, iar acest lucru este demonstrat în programul său zilnic de dimineață, de fapt ea și-a învățat cizmarul cu firme precum Valentino, Sergio Rossi, Giuseppe Zanotti, Roger Vivier, Paul Andrew sau Aquazzura.

Anne Igartiburu

Prezentatoarea TVE pariază întotdeauna pe moda spaniolă. Stilista ei Nuria Tejido are grijă ca Anne Igartiburu să se uite zilnic la semnături Fabricat în Spania Îmbrăcăminte care combină tendințele momentului cu cele de croială clasică, dar întotdeauna foarte reușite și elegante. Firmele sale favorite sunt Color Nude, Pedro del Hierro, Cortefiel, Adolfo Domínguez, Zara, Mango, Mirto, Anmargo ... și pantofii Pedro Miralles, Sacha London, Hispanitas, Mascaró, Cuplé, Wonders sau Pons Quintana, printre altele. Nu pot uita opțiunile sale fantastice pentru chimes, întotdeauna cu modele roșii fabuloase de Lorenzo Caprile.

Sandra Barneda

Sandra Barneda Este regina pantalonilor și a costumelor de blazer. Sofisticat două piese în culori diferite, de la roșu la nuanțe pastelate, precum și imprimeuri cu dungi, carouri și flori, combinate cu blaturi de lenjerie, una dintre piesele sale preferate. În alte ocazii amestecă pantalonii și jacheta, fără a fi un costum, de culori diferite. Alba Conde, Zara, Apparentia și Pedro del Hierro sunt printre cele mai repetate mărci ale sale.

Susana Griso

Susana Griso arată întotdeauna ținute perfecte pentru birou. Combinația lui preferată este cămașa și fusta creion cu care arată pantofi frumoși. Rochiile clasice și pantalonii cu bluză și bluză sunt alte opțiuni cele mai populare. Albul și negrul sunt cele două culori preferate.

Sonia Ferrer

Sonia Ferrer Urmați tendințele momentului. Pariați pe toate tipurile de modele: rochii mini și midi, pantaloni palazzo, costume de jachete și pantaloni, blugi combinați cu topuri americane și lenjerie, rochii maxi ... Aspectul lor elegant este tineresc și la modă, pariat pe imprimeuri polka dot, flori, atingeri sport ... ținute perfecte pentru a copia.

Bibiana Fernández

Bibiana Fernández Este stilazo pur. Colaboratorul AR ne lasă cu gura deschisă cu ținutele ei, îndrăznește cu tot. Rochiile mini sunt preferatele tale, în culori diferite, croieli și imprimeuri, îmbrăcămintea perfectă pentru a arăta una dintre pasiunile tale: pantofii. Desene spectaculoase, cizme de gleznă, saloane și sandale de lux, majoritatea Christian Louboutin, unul dintre brandurile sale preferate.

Fețe noi: un aer proaspăt care acordă atenție

chipuri noi Ei sunt responsabili pentru a da un aer curat televiziunii. Femeile care ne descoperă noi semnături perfecte pentru a ieși din obișnuit și în care merită remarcat, deoarece sunt un exemplu bun de copiat în zilele noastre.

Flora Gonzalez

Flora Gonzalez acest lucru este influentator, prezentator și fetiță de vreme. Este una dintre noile fețe ale televiziunii pe care o iubesc. Stilul său de tendință tânără este sofisticat și unul dintre cele mai comentate pe rețelele de socializare. De obicei pariați pe rochii maxi și fuste midi, două dintre hainele sale preferate. Maje, Asos, Sandro și Claudie Perlot sunt semnăturile lor cele mai repetate pentru a reuși pe ecran.

Isabel Marin

Isabel Marin Are un stiletto. Jurnalista are în rochie cel mai bun aliat pentru a arăta fantastic cu ea pare. Modele simple în tonuri pastelate, roșu, alb și negru, culorile care îl favorizează și pe care le preferă de obicei în diferitele sale programe. Îmbrăcăminte simplă fără artificiu cu care te obții Ținutele fantastic.

Rocío Muñoz

Prezentatoarea piesei „Dansez cu stelele” și-a făcut un loc proeminent cu stilurile ei de noapte. Rocío Muñoz el arată în programul său creații de covor roșu. Rochii lungi, unele cu design scurt și chiar un costum sofisticat alb-negru, toate semnate de mărci naționale și internaționale. Unele dintre pariurile sale au fost Elisabetta Franchi, Ermanno Scervino Santos Costura sau Alberta Ferretti.

În Jared | Cele mai bine îmbrăcate 75 de femei din Spania

Loading...