Călătorie

Șapte camere de hotel pentru a simți natura ca niciodată

Cine a spus ceva despre camping? Pentru a vă bucura din plin de natură, îmbrățișați pădurea și recuperați-vă întreaga energie datorită unei injecții de aer curat și de lumina soarelui, nu trebuie să rămâneți cu un cort sau să dormiți într-un sac incomod.

Aceste hoteluri îl cunosc foarte bine și au proiectat cele mai frumoase și confortabile camere cu bule astfel încât șederea ta să fie un lux.

Bubbletent, Australia

Nu ne putem gândi la o idee mai bună de a ne bucura de natură într-unul dintre cele mai frumoase continente de pe planetă decât să rezervăm una dintre cele trei bule care au fost proiectate în această fermă pentru La 200 de kilometri de Sydney.

Un loc perfect pentru a vă trăi mica aventură, gătește într-o sobă sau la miză și contemplă orizontul incredibil. Desigur, fără a renunța la o saltea de lux, perne umplute cu pene de gâscă și măști, astfel încât soarele să ne facă să ne trezim devreme.

Attrap'reves, Franța

Doar doar La 30 de kilometri de Marsilia iar coastele sale însorite sunt acest cadru al țării, locul ideal pentru a vă bucura de natură înconjurat de pini și de sunetul faunei locului.

Această cazare are patru magazine cu bule vederi panoramice ale Provence, Mobilier în stil japonez și baie privată.

Hotel Mil Estrellas, Spania

Acest hotel delicios este locul ideal pentru a vă bucura de o noapte înstelată. Se află lângă râul Terri, la zece minute de la Lacul Banyoles. Un hotel rustic și delicios, cu mai multe camere în stil balon, unde puteți practică glamping.

Bubble Lodge, Mauritius

Această enclavă de lux este într-adevăr situată pe Île aux Cerfs, chiar pe coasta Mauritiusului și pe lângă faptul că este respectuos cu natura Este singura cazare din întreaga insulă.

Trei dintre camerele sale au fost ascunse în pădure, astfel încât experiența să fie mai autentic și toate sunt formate dintr-un dormitor principal, o baie privată și cele mai bune vederi ale stelelor insulei.

The Highlands, Tanzania

Dacă doriți să contemplați stelele, nu puteți pierde o noapte într-una din camerele sale cu bule. În mijlocul unui peisaj uluitor al acestor opt magazine aspect futurist.

Un contrast incredibil cu terenul pe care se află, care ar putea trece printr-o etapă veche de milioane de ani. De fapt, fiecare dintre ele este proiectat după cum urmează stilul tribului Masaideși în interioarele sale găsim detalii despre design și lux.

Pe site-ul său, puteți consulta mai multe informații despre prețuri și rezervări.

Finn Lough, Irlanda

Pentru iubitorii de sport, precum trekking-ul sau ciclismul montan, acest loc este baza perfectă pentru o vacanță pe care nu o vei uita niciodată.

O stațiune imensă pentru a vă bucura de combinație adrenalină-natură și de confort maxim într-o cazare unică, cu până la 180º de vederi asupra peisajului din jur și facilități pe care le-am solicita doar unui hotel de cea mai înaltă categorie.

Hotel Aire de Bardenas, Spania

Situat în mijlocul unui peisaj natural incredibil al Barcenas Reales de Navarra, acest hotel oferă o combinație unică de stele, deșert și designul spectaculos al camerelor sale.

la cel mai aventuros Bulele sunt opțiunea ideală, o modalitate de a te cufunda în natură și de a te bucura de un moment diferit în timp ce te bucuri de răsărit sau de o noapte spectaculoasă la lumina lunii.

În Jared | Airbnb prezintă cele mai populare zece locuri de cazare pe Instagram ... și deja facem un pachet pentru a le întâlni pe toate

Video: Despre miracolul Lumii și al Vieții cu subtitrare (Decembrie 2019).

Loading...