Covor roșu

Premiile PGA cele mai bine îmbrăcate 2018

Sezonul premiilor filmului tocmai a început. Premiile Globurilor de Aur și ale criticii „Choice Awards” sunt urmate de Premiile Uniunii Producătorilor (Premiile PGA), ținut la Los Angeles, unde actrițele continuă să-și plimbe tot ce e mai bun arată pe covorul roșu Deși acest eveniment este mai simplu și nu are nevoie de „rochia”, ei știu deja pentru că a fost o covor roșu destul de sărac, am salvat aceste stiluri ca. cel mai bine îmbrăcat din PGA 2018.

Premiul celor mai elegante ale nopții a fost, fără îndoială, pentru Gwyneth Paltrow. Actrița fidelă stilului ei simplu și minimalist a optat pentru o rochie foarte sobră, dar cu două maxi dantelate ca umăruri, care au dat o notă mai izbitoare, într-un roșu senzual. GORGEOUS!

Betty Gabriel a ales un efect sofisticat de rochie neagră pentru corp tatoo și fusta transparentă din șifon cu o ușoară atingere strălucitoare. Un look combinat cu sandale negre și o frumoasă colecție împletită.

Gal Gadot indică tendința de catifea cu acest design de catifea neagră, cu detalii strălucitoare și decolteu transparent în formă de floare pentru a se potrivi cu partea de jos a fustei. Un model de Armani Privé.

Jaimie Alexander a decis să ia o rochie. O creație semnată de Christian Siriano în albastru și negru, cu un corp din satin și o fustă din tul cu volum mare combinată cu țesătură din satin negru.

Diferit, îndrăzneț, dar fantastic. Allison Williams a optat pentru un salopetei piele, corp corsetat, fermoar frontal și încărcat cu detalii din stras. Un stil foarte baston de Ulyana Sergeenko.

Flatarea roșie este întotdeauna un succes pentru un covor roșu Nikki Reed a ales această culoare și a făcut-o în croitor feminin și elegant Am lămurit. Două piese de sacou cu piept dublu și pantaloni skinny, combinate cu sandale originale din satin în trei culori și ambreiaj din cutie aurie.

Reese Witherspoon va fi inclusă în această listă, deoarece rochia este drăguță. Un model foarte simplu de țesătură strălucitoare și mult sub genunchiul Dolce & Gabbana, combinat cu pantofi de catifea retro cu pietre Chloe Gosselin. Dar stilul său are un defect notabil, sutienul devine prea transparent.

În Jared | Nu ratați un singur aspect al covorului roșu al PGAwards 2018

Loading...