Frumusețe

Caudalie își extinde gama Premier Cru cu Le Sérum, un anti-îmbătrânire global pe care abia aștept să îl încerc

Obiectivul propus Caudalie? Restaurați metabolismul celular al energiei ... Asta a spus că pare o tentă, dar adevărul este că timp de nouă ani Colecția Premier Cru Concentrează cel mai bun din viță de vie și adună toate brevetele firmei asociate cu cele mai eficiente ingrediente anti-îmbătrânire în concentrația lor optimă pentru a atinge acest scop. Acum, după cinci ani de cercetări cu Dr. David Sinclair de la Harvard Medical School, Caudalie tocmai și-a extins linia cu Premier Cru Serum și prezintă a brevet nou exclusivă. O inovație științifică care, în cuvintele Mathilde Thomas, Fondatorul firmei, nu înmulțește nimic mai puțin de șapte ori mai mult decât eficacitatea anti-îmbătrânire Crema

Linia globală anti-îmbătrânire Premier Cru A fost creat pentru toți cei care dorim să luptăm eficient și într-un singur gest împotriva tuturor semnelor vârstei. Visăm acele produse care acoperă toate îngrijirile necesare, dorim rezultate vizibile și de durată la riduri, pete și fermitate simultan prin texturi senzoriale. Pare grozav, nu? Ei bine, acum toată această linie pe care știu că mulți dintre voi le place atât de mult s-a îmbunătățit în formula sa, iar întrebarea mea este: puteți da chiar mai mult decât oferă? Îți explic tot ce știu după ce am participat la prezentarea acestor evoluții.

Știrile

După cum știți, Premier Cru este asocierea tuturor ingredientelor brevetat de Caudalie: Resveratrol, Viniferin, Polifenoli și cele mai eficiente active anti-îmbătrânire, cum ar fi acidul hialuronic, utilizate în concentrația lor optimă, pentru a reduce semnele îmbătrânirii.

Este acum, în 2018, când Caudalie prezintă un nou capitol din istoria acestei linii în colaborare cu Scoala de Medicina din Harvardși noul brevet, Vinergy®, o asociație nepublicată de resveratrolul venind din viță de vie și betaină de origine naturală. Firma explică că doza sa permite restabili metabolismul energiei celulare, a scăzut odată cu vârsta de revitaliza pielea și ajută la corectarea semnelor de vârstă.

Acest brevet este cel inclus în nou Premier Cru Serum, printr-o formulă indicată pentru toate tipurile de piele și perfect tolerată de cele sensibile. Textura sa, pe care am încercat-o deja, este foarte apoasă și revigorantă, compusă din 95% ingrediente de origine naturală. Un sentiment foarte delicat, cu un parfum moale de petale de trandafir și un recipient prețios inspirat de forma strugurilor.

Restul gamei, reformulat

Dacă sunteți fani Colecția Premier Cru, veți dori să știți că, pe lângă aspectul noului produs, formularea acestuia 4 produse emblematică a fost renovat a fi mai eficient și chiar mai natural.

  • Conturul ochilor indicat să lupte riduri marcate, saci și cercuri întunecate, este îmbogățit cu acid hialuronic și peptide anti-îmbătrânire. Amintiți-vă că acționează și ca înfrumusețare imediată datorită prezenței micropigmentelor perlate și argintii care aprinde-te Conturul ochilor.
  • Crema, indicat pentru toate tipurile de piele, este îmbogățit cu acid hialuronic și peptide anti-îmbătrânire și are ca scop hidratarea, corectarea ridurilor, petelor și pierderea fermității.
  • Crema Riche Este formulat pentru a mângâia pielea uscată, iar acum noua sa formulă, îmbogățită cu acid hialuronic, are o textură mai catifelată și mai scăzută.
  • Uleiul prețios, până acum cunoscut sub numele de Elixir, este un ulei uscat cu multiple utilizări. Poate fi folosit numai, după ser sau înainte de cremă când pielea este subnutrită sau atacată de un climat deosebit de uscat și rece. De asemenea, puteți se amestecă cu un tratament zi sau noapte la consolida efectul hrănitor sau cu o bază de machiaj pentru a obține o strălucire intensă.

Noutatea cheie a liniei, Premier Cru Serum va fi disponibil de la mijlocul lunii ianuarie în farmacii și parafarmacii, iar prețurile recomandate variază între 53,80 Premier Cru Conturul ochilor, 58,80 Uleiul prețios până la 99,10 euro pt Premier Cru Serum, Cream și Riche Cream, fiecare produs.

În frumusețea lui Jared | Atâta mizerie de viață, te uiți în oglindă ... și descoperi că trebuie să ai grijă de tine? Liniștit, VineActiv ajunge pentru a ajuta la întărirea sistemului de auto-apărare a pielii

Loading...