Moda renumită

Meghan Markle fură toată proeminența de la Kate Middleton în acest Crăciun 2017

Știm că comparațiile sunt odioase, dar, în același timp, sunt inevitabile. Azi-dimineață Familia regală engleză a ajuns în casa Sandringham la sărbătorim Crăciunul 2017 (casa de țară de 32 km pătrați de teren pe care o au), fiind prima pentru Meghan Markle. Actrița și logodnica prințului Harry au fost protagonistul absolut mulțumită unui coafor caramel. Nici măcar haina de carouri în carouri a lui Kate Middleton nu a reușit să atragă atenția ...

Duel de stiluri ... între cumnate

Kate Middleton a câștigat respect și admirație datorită stilului personal în care piesele clasice și simple au însoțit-o întotdeauna, însă acest 2017 Meghan Markle pare să vrea să o detroneze (îmi pare rău!). Cu un palton bej semnat de Sentaler, o coafură de culoare caramel, cizme de piele de piele Stuart Weitzman de aceeași culoare și cea mai recentă geantă cu semnătură Chloé - numită Pixie - în mâinile sale, viitoarea soție a prințului Harry a arătat că farmec Treci prin vene.

Deși nu putem ignora echipament a ducesei de Cambridge: o haină de carouri și o pălărie de blană au făcut parte din propunerea ei stilistică.

Loading...