Tendințe

Fusta neagră: 21 arată pentru a reuși la locul de muncă

fuste negre ele sunt la fel de esențiale în dulapul nostru ca unii blugi, un „trebuie să aibă” ușor de combinat și capabil să ne scoată din multe probleme. O piesă atemporală care se reinventează cu forme și țesături și care devine protagonistul nostru arată de zi cu zi. Cum să-l luați și cu ce să-l combinați? Vă oferim idei cu acestea 21 pare să reușească la locul de muncă

Asimetrici

fuste asimetrice Au devenit o adevărată obsesie. Sunt diferite, moderne, atractive și capabile să ofere o notă mai tinerească și mai puțin serioasă a echipament de muncă, pe lângă stilizarea figurii feminine. Desigur, atingerea senzuală nu lipsește. Le puteți combina cu pulovere groase de lână sau tricotate pentru zile mai reci, cu tricouri și cămăși.

Midi

Cea mai sofisticată versiune se găsește cu versiunea fuste lungi midi, Ideal pentru o întâlnire importantă. Atât designul strâns al fustei creion, cât și al zborului ușor, îl puteți combina cu un pulover strâns sau cămașă sau cămașă (dacă doriți să scădeți formalitatea) întotdeauna în interior. Sunt cei mai buni aliați ai tăi cu care să îți iei partea cea mai elegantă.

Mini

fustă mini Poate părea prea îndrăzneț să mergi la birou, dar nu, în funcție de ce îmbrăcăminte îl combini, îi poți da mai multă seriozitate și arăta foarte drăguț. Pune-l cu un Blazer sau un american și dedesubtul unui pulover de gât de lebădă sau un tricou simplu. Vei fi invidia biroului.

Versiunile mini sunt interminabile, de la cele mai simple la modele cu tendințe, cu detalii de franjuri, taci, cowgirls și chiar cu deschideri. Pentru cei mai puțin îndrăzneți cu această îmbrăcăminte atât de tinerească și poate îndrăzneață să meargă la muncă, optează pentru o ciorapie stufoasă.

Aspect rock

Fustele din piele pot fi profitate de. Această îmbrăcăminte de iarnă în cea mai scurtă versiune este pariu perfect pentru realizarea unui balansoar. Mini-ul combinat cu tricouri și ciorapi de pește sau cu imprimeu stelar sunt perfecte pentru a obține cele mai cool look-uri rock, fără a pierde acea atingere elegantă necesară pentru a merge la birou, mereu combinată cu o haină mai discretă. Ca o atingere finală, sportul este o șepcă de trend.

Fix, dar informal

Vineri este ziua informală pentru a merge la birou. Este timpul să salvați cele mai confortabile și mai confecționate articole de îmbrăcăminte, dar cărora ar trebui să le faceți de invidiat datorită accesoriilor. Un tricou cu o fustă mini și cizme înalte sau un pulover tricotat cu fustă din denim și cizme cu gleznă cu toc sunt două combinații foarte elegante. Este aspectul perfect „fix, dar informal”.

„Fată muncitoare” perfectă

Aspectul perfect de „fată de lucru” este obținut cu o fustă de genunchi, cea mai doamnă și cea mai elegantă versiune. Combină-l cu un pulover tricotat cu o notă de culoare sau o cămașă albă și câteva saloane. Veți obține o ținută office simplă și de invidiat.

În Jared | Cămașele Pajama: 11 idei de cumpărături elegante

Video: Licurici Atesbocegi - Episodul 1 (Decembrie 2019).

Loading...