Sex și relații

10 cadouri care vor ridica temperatura până la Crăciunul tău ... și restul anului

În listele din Cadouri de Crăciun-sexy că aproape în fiecare an ne întâlnim în reviste și site-urile web sunt de obicei prezente (da sau da) articole de lenjerie (bine, bine), accesorii cuqui sau detalii pentru a crea atmosferă. Dacă asta cauți, asta nu va fi compilarea ta, pentru că aici ceea ce îți las este un lista jucăriilor asta va face din Crăciunul dvs. un timp de pace, dragoste și ... plăcere, mai ales plăcere. Mama Noel le-ar recomanda fără îndoială.

Ca utilizator al site-urilor web care vând haine și încălțăminte (binecuvântați internetul), tind să prefer să văd produsele într-o ordine crescătoare de preț (sunt singurul din cameră?), Deci pentru această compilare calentita Voi proceda în același mod: vă las, comandat de la mai ieftin la mai scump, unele dintre jucării mai mult fierbinte Pentru aceste sărbători, cele care nu sunt achiziționate de la Toys'r'us, dar care cu siguranță vă vor oferi ore și ore de plăcere.

1. Bile braziliene

Da, bile braziliene. Numele de intrare este sugestiv, nu? Ei bine, realitatea nu dezamăgește. Acestea sunt bile umplute cu lubrifiant, asemănătoare cu uleiurile esențiale pentru baie, dar în loc de cadă sunt folosite ... în corpul tău. Există „efecte” diferite, reci sau fierbinți, astfel încât să îl puteți alege pe cel pe care îl doriți.

Cum se utilizează: ele pot fi introduse în vagin (pe rând, să nu ne mai întoarcem) înainte de actul sexual, astfel încât efectul căldurii corporale, împreună cu frecarea, să facă ca mingea să se rupă și lubrifiantul să iasă (pentru plăcerea amândurora). Un alt mod de a le folosi este într-un masaj: mai întâi ne vor ajuta să gâdilăm și apoi, prin căldură, vor fi anulate prin eliberarea lubrifiantului care va ajuta la continuarea masajului.

 • Pro: distracție cu efect de frig sau de căldură într-un format care nu este obișnuit pentru un lubrifiant.
 • Contra: ele pot afecta eficacitatea prezervativului (s-ar putea rupe), deci nu trebuie utilizate împreună, ceea ce limitează foarte mult utilizarea acestora.
 • preț 5,99 € recipientul cu 2 bile și 21 € cel cu 6 bile

2. Vopsea de corp cu ciocolată Shunga

Nu vă lăsați transportat de numele mărcii, din cauza Chunga Nimic, acest lucru are gust de ciocolată, iar cei care au încercat-o se asigură că este destul de gustos. Este disponibil și în aromă de căpșuni (cu vin), dacă preferați ceva fructat ...

 • Pro: Potrivit producătorului, este mai puțin lipicios decât siropul de ciocolată, mai ușor (pentru a putea scrie pe el, de exemplu, pe corpul tău), dar cu toată aroma.
 • Contra: Ca toate cremele, lubrifianții, alimentele diverse ... pata. Dar ... este cu adevărat un contra? O las acolo.
 • Preț: 14,27 € recipientul de 100 ml.

3. Vibratorul de lichid Secret Play

Da, în timp ce o citiți, un „vibrator de lichid”. Aparent, acest produs produce un efect similar cu cel al vibrațiilor (spre surprinderea utilizatorului) și lasă, de asemenea, o senzație de prospețime (efect rece).

 • Pro: Tot ceea ce încearcă lucruri noi este pozitiv. Măcar vei avea de râs (pentru căpușele) și hei, cu puțin noroc îți place.
 • Contra: Efectul rece ne poate „amorți” puțin organele genitale, făcând orgasmul să dureze puțin și simțim puțin mai puțin (deși știți deja că fiecare femeie este o lume). Dacă aveți timp să vă jucați singur sau la frig este ceva care vă pune asta nu va fi o problemă. O altă contra este posibilitatea de a trece cu doza (o picătură doar pe clitoris) și că senzațiile sunt ... prea mari.
 • Preț: 24,99 euro recipientul de 15 ml.

4. Club Vibe 2.OH

Este un vibrator care este plasat în chiloți (producătorii acesteia susțin că este atât de plat, încât cu greu observi că îl porți). Un alt vibrator? te vei mira Da, un alt vibrator, dar ... Dar cu o caracteristică care îl face unic: vibrează pe baza zgomotului extern, deci este destinat să fie utilizat, pregătiți-vă, în discoteci, concerte ... Dacă ați crezut că muzica live este cea mai mare, aceasta va fi cea mai mare parte. Acum poți spune că ai avut un orgasm cu artistul tău preferat.

De asemenea, are un mod care îl activează pe baza vocii printr-un microfon care încorporează telecomanda. Ai sus 8 metri pentru ca partenerul tău să-ți spună lucruri mici ... și le observi "în zona de sud".

 • Pro: Factorul surpriză și stimularea în schimbare în funcție de muzică sau de lucrurile pe care partenerul îți spune prin microfonul telecomenzii.
 • Contra: Există cei care vibrațiile necontrolate nu sunt plăcute.
 • Preț: 65 euro

5. Satisfyer Pro 2 (următoarea generație)

Această jucărie cu aspectul unui demachiant electronic facial promite orgasme în mai puțin de două minute. Cum? Prin mecanismul său de aspirație ... al clitorisului. Da, adică un fraier clitoris.

 • Pro: În principiu, dacă îți păstrezi promisiunea, aceasta este deja o proastă uriașă, dar poate fi folosită și sub apă (duș, cadă, piscină ...), este relativ liniștită, are 11 programe de stimulare diferite și funcționează cu baterii reîncărcabile (nimic de a căuta baterii acasă).
 • Contra: Există femei care aspiră poate că ar fi enervant, dar până nu îl încercați nu veți ști. În plus, prin încorporarea „11 niveluri de joc” este foarte posibil ca unele dintre ele să se potrivească gusturilor tale.
 • preț În funcție de faptul că îl găsești la vânzare sau nu (ne încrucișăm degetele) prețul său este între 50 și 80 de euro.

6. Intimina KegelSmart

Aceasta nu este o jucărie în sine (deși cu siguranță cineva cu o imaginație bună poate găsi utilitate jucăușă): este o antrenor de podea pelvină. De ce se află pe această listă? Pentru că un podea pelvin bine tonifiat este prietenul nostru când vine vorba de plăcere (și de a evita scurgerea de pipi, dar asta este o altă problemă ...).

 • Pro: Prin vibrații vă permite să știți când este timpul să vă contractați și când să relaxați mușchii, ceea ce face mai ușor să urmați rutina de exerciții decât dacă o facem fără „aparatito”. De asemenea, pe baza puterii tale, adaptează programul pentru a-l face ideal.
 • Contra Singura contra este prețul său și faptul că, de fapt, exercițiile Kegel pot fi efectuate fără a fi nevoie de niciun dispozitiv. Totuși, așa cum am mai spus, să vă anunțăm atât puterea pe care trebuie să o exercitați, cât și schimbarea contracției-relaxare este un plus pentru a efectua corect exercițiile.
 • preț Între 60 și 80 de euro.

7. Lush by Lovense

Când ați crezut că smartphone-ul dvs. nu vă poate oferi mai mult, vine Lush, de la Lovense: un vibrator care funcționează prin Bluetooth și pe care îl controlați cu mobilul. Are și un mod care adaptați vibrațiile la muzică Puneți la telefon Crearea unei liste de redare acum va avea un sens nou.

 • Pro: Opțiunea de a schimba intensitatea, ritmul și programul fără a atinge direct vibratorul este un plus pentru plăcere, deoarece vă oferă un control complet fără întreruperi.
 • Contra: Dacă intenționați să vă detoxifiați telefonul mobil ... acest lucru nu vă va ajuta.
 • Preț: În jur de 100 de euro.

8. Eva de Dame

Acest mic gadget drăguț care arată ca un monstru care devine încăpățânat (sau o căpușă, dar dacă spun asta, elimin componentul erotico-festiv), este un stimulator al clitorisului „mâini libere”.

Cum funcționează Acesta este plasat între labia majora, astfel încât acele două extensii laterale care arată ca brațe mici o țin, permițând că nu este necesar să o țineți.

 • Pro: Faceți-l fără mâini, ceea ce vă permite să vă dedicați altor lucruri (sau nimic) în timp ce îl utilizați.
 • Contra Deși promit o adaptare 100% a femeilor, este posibil ca unele să nu fie ținute bine sau să nu rămână nemișcate chiar în locul dorit. Deși, în principiu, nu ar trebui să existe nicio problemă.
 • Preț: 129,99 euro

9. Ora2 din Lelo

Acest aparat al mărcii Lela și designul spectaculos, foarte departe de imaginea obișnuită pe care o avem despre jucăriile sexuale, este un simulator de sex oral pentru femei. Adică promite că vă veți simți la fel ca atunci când exersați sex oral, dar să fiți singuri fără a fi nevoie de altcineva.

 • Pro: Pentru iubitorii (niciodată mai buni) de sex oral, acest dispozitiv în sine este un avantaj. Nu te obosi, are 10 moduri de stimulare, funcție de intensitate cu memorie (da, memorie pentru a-ți aminti ceea ce ți-a plăcut, nu-mi spune că nu este cel mai mult), este submersibilă și are o baterie care durează, la capacitate maximă, aproximativ o oră Vă rugăm să aplaudăm avansul cercetării și dezvoltării sexuale.
 • Contra: Prețul dvs.?
 • Preț: 169 euro

10. Inez de Lelo

Și ca să termin această listă a plăcerii de Crăciun, nu am putut să nu menționez acest lucru Massager-bijuterie care încântă celebritățile și alți oameni înstăriți. Dar deja vă avertizez: este posibil ca, dacă Moș Crăciun nu este extrem de generos cu dvs. anul acesta, vă este dificil să îl găsiți în dimineața zilei de 25 decembrie sub bradul dvs. de Crăciun. Știți de ce?

Pentru că așa cum am spus este a Massager-bijuterie... Da, bijuterie: acest vibrator, pe lângă o tehnologie excelentă din interior, este acoperit, jur, Aur de 24 de carate

 • Pro: Acesta ... aurul? Completează după gustul consumatorului.
 • Contra: Contul bancar al lui Moș Crăciun va plange.
 • Preț: Mic lucru, 12.000 de euro nimic. Da, puteți cumpăra o mașină cu ceea ce valorează acest vibrator.

Și cu acești 12.000 de euro în vibrații de plăcere încheiem lista.

În plus ... Crăciun!

El spusese că aceasta nu era o listă cu lenjerie... dar este invitativ! Există cei care îi plac, cine îl pune ... și cine nu, dar hei, acolo este. Adevărul este că brandurile realizează colecții festive în fiecare an. Este necesar să fii și să te simți sexy? Nu, dar așa cum am spus, dacă sunteți unul dintre cei cărora le place dantela, cu siguranță că purtați sub haine oricare dintre aceste haine te face să te simți „regina mambo ... iarna”.

Selmark Bralette

 • Preț: 40,94 euro

Dantelă Casey de Hunkermoller

 • Preț: 35,99 euro

Etam dantelă corp 100 ani

 • Preț: 45 de euro

Fericit, erotic, sexy și, mai ales, plăcut ... Crăciun, prieten!

În Jared: 10 lucruri care ne pot îmbunătăți viața sexuală ... și nu sunt gelurile aromate

Loading...