Tendințe

Tendințe de toamnă pe care trebuie să le cunoști chiar dacă sunt cam nebunești, iar moda nu este treaba ta

Știm că asta Sezonul toamna-iarna 2017/2018 Avem tendințe interminabile din care să alegem și să ne creăm stilul personal, dar unele dintre ele sunt ciudate și dificile. Astăzi vă prezentăm opțiuni cele mai nebunești și distracție și chiar dacă nu știi niciodată vor face parte din dulapEste bine să le ții cont. Întrebarea este: vei ajunge să cazi în ispită?

Pachetele fanny sunt noile trebuie sa aiba

Fie din cauza lui Gucci, fie a lui Louis Vuitton, gențile fanny s-au întors cu intenția de a petarlo la un alt nivel. Încrucișat pe umeri, ca o centură sau agățat de braț, acest accesoriu al anilor 80 strălucește din nou cu propria sa lumină.

Colanții de culoare sunt noua leggină

Dacă în urmă cu câțiva ani, legginul a devenit vedeta „pantalonilor” a sezonului (a revoluționat lumea modei), acum ciorapi stufoși și culori strălucitoare devin necesitatea acestei toamne. Indiferent dacă sunt în roșu, verde smarald sau albastru turcoaz, aceste șosete vor fi protagonistele stilurilor și vor da o notă diferită aspectului final.

Sacouri vintage, bărbătești și trei dimensiuni mai mari

Blazerurile, cu cât sunt mai mari, cu atât mai bine. Acest sacou pentru bărbați vine în versiuni cu trei dimensiuni mai mari, unde umărurile sunt mai pronunțate și creează un efect optic ciudat. Știm că este o tendință dificilă, dar strada s-a predat.

Pantofi complet păroși ...

Pantofii cu blană au fost prezentați acum câteva sezoane de Gucci (ideile cele mai nebunești ale lui Alessandro Michele au creat un înainte și după). Acum, părul invadează pantoful în întregime, făcând această țesătură să creeze modele ciudate și dificil de combinat. Cine îndrăznește?

Video: FASHION. Trenduri toamna-iarna 2019-2020. Ce purtam din iarna pana-n primavara pentru a fi chic (Aprilie 2020).

Loading...