Frumusețe

Mâinile uscate după vară? Recuperați moliciunea cu aceste șase creme

Singura modalitate de a menține mâinile frumoase și bine îngrijite este să dedici timpul pe care îl merită. Pentru aceasta, va trebui să avem la dispoziție un aliat esențial: crema de maini.

Știm că în timpul verii ne coborâm puțin garda și la final costă mai mult să menținem rutinele, dar este timpul să ne întoarcem la răsfățați-ne mâinile și acordă toată grija de care au nevoie. Pentru aceasta, nu ne poți ignora selectarea cremei de maini pentru toate bugetele și nevoile.

Clarins Multi-Intensiv Este o cremă de luat în considerare nu numai pentru a arăta mâinile mai hidratate sau reparate, ci pentru a combate semnele vârstei (petele urâte sau densitatea scăzută a pielii). Tot un tratament pentru mâini din extracte de plante care le va face să pară mult mai întinerite. Preț 45,75 euro.

Dacă sunteți unul dintre cei care acordă o importanță deosebită aromelor cremelor, Bumbac confortabil de Sephoraeste ușor parfumat iar cu o textură non-grasă o să-ți placă. Este ideal pentru cei care nu au prea multă răbdare, fără a renunța la mâini moi și hidratate. Pret 4,95 euro.

Pentru o hidratare intensă și restaurantă nimic mai bun decât a opta pentru clasici mari precum Opt ore de Elizabeth Arden. Această cremă de mână le menține elastice și nimic strâns pe parcursul zilei. Textura sa este gel și rapid absorbită. Pret 27,00 euro.

Pentru mâinile cu adevărat deteriorate, nu merită nicio cremă, este un lucru să ai nevoie de hidratare suplimentară și un alt lucru are nevoie de reparații intense. Pentru aceste cazuri, crema este ideală Cicaplast Mains de La Roche Posay deoarece ajută la calmarea și restabilirea barierei pielii, combinând Niacinamida și Glicerina. Preț 9,00 euro.

O altă cremă de mâini care te face să te îndrăgostești din primul moment datorită aromelor sale bogate este cremă de migdale hrănitoare de la L’Occitane. Este îmbogățit cu lapte și ulei de migdale, o formulă care ajută la repararea și hrănirea mâinilor fără a renunța la un parfum delicios. Textura sa este cremoasă și arată la atingere. Preț 16,00 euro.

Un clasic printre clasici este crema Nivea, în special aceasta pe care o prezint este despre versiune „Îngrijire intensivă a mâinilor”. Formula sa este concepută pentru a asigura o hidratare de durată, pielea este mai hrănită și la atingere mâinile se simt moi. Printre ingredientele sale este Ulei de migdale care va ajuta la calmarea disconforturilor tipice, cum ar fi mâncărimea sau iritarea. Pret 3,99 euro.

Loading...