Marci

Uniqlo își lansează magazinul online în spaniolă

Deschiderea primului magazin Uniqlo în Spania este din ce în ce mai puțin deschisă, în special pe Paseo de Gracia din Barcelona, ​​pe 20 septembrie. Între timp, fanii elementelor de bază, o specialitate a gigantului textil japonez, pot lua deja colecțiile de femei, bărbați, copii și bebeluși în magazinul lor online reînnoit în spaniolă.

Pe web veți găsi Colecția completă de elemente esențiale Uniqlo în toate dimensiunile, din XS până la XXL, inclusiv colaborări cu JW Anderson și Ines de la Fressange, disponibile pentru achiziție online în curând.

Magazinul on-line Include conținut unic pentru consumatorii spanioli și colecții de Uniqlo Kids și Uniqlo Baby Acestea vor fi disponibile doar pe web, nu și în magazinul fizic din Barcelona.

Serviciul Faceți clic pe & Collect Acesta permite clienților să ridice comanda lor în punctele de vânzare Uniqlo din Spania și returnarea în magazine sau prin poștă într-o perioadă de maximum 30 de zile. În ceea ce privește costurile de transport, standard (2 până la 5 zile) costă 4,95 euro exprima (1 - 2 zile) 9,95 euro și Faceți clic pe & Collect (1-2 zile) este de 4,95 euro. Serviciul este gratuit pentru comenzi de peste 20 de euro.

Sunteți gata să topiți cardul în „japonezul Zara”?

În Jared | Știm deja întreaga colecție JW Anderson pentru Uniqlo și știm când va fi vânzată

Loading...