Frumusețe

Vă prezint noua mea dragoste de vară: CH L’Eau de Carolina Herrera

Ei spun că a doua (sau a treia) parte nu a fost niciodată bună și astăzi vă aduc excepția de la regulă. Vorbesc despre foarte surprinzător CH L’Eau de Carolina Herrera, o nouă versiune a parfumului original lansat de celebrul designer în 2011 ... Anticipez asta Are toate caracteristicile pentru a deveni unul dintre parfumurile mele preferate pentru vară.

acest eau de toaletă Se caracterizează prin a fi fidel valorilor pe care le conțin parfumurile Carolina Herrera, deși dă din cap libertății, iubirii și naturii ... Este un parfum actual, dar care întruchipează încă eleganța care îl caracterizează pe designer.

Producția sa este citrică și spumantă datorită lămâii Primofiori, portocaliu roșu și cu atingeri exotice de Neroli din Tunisia, piper roșu și cardamom din Guatemala. că amestec de emoții devin preludiul perfect pentru a descoperi o inimă foarte proaspătă de ceai mat, floare de portocal, ulei esențial de lămâie, ghimbir, esență de trandafir și coardă de ceai. Fundalul vă amețește cu o combinație minunată de lemn de cedru, vetiver din Haiti, Patchouli, Cachemira și Musk.

Experiența mea cu CH L’Eau de Carolina Herrera

Trebuie să mărturisesc că acest lucru nu mi s-a întâmplat de mult timp cu parfumurile lui Carolina Herrera, dar aceasta a fost „dragostea primului simț al mirosului”. Multiplitatea sa de nuanțe este percepută din primul moment și, deși spiritul meu floral persistă în pielea mea, este adevărat că deodată apar note de citrice care îi dau o notă absolut estetică.

Cred că combinația de note a fost un real succes, deoarece nu este nici prea grea, nici prea ușoară: Are echilibrul perfect pentru a simți că parfumul tău te însoțește, dar cu subtilitatea pe care o solicită temperaturile ridicate ale verii.

În ciuda faptului că este o apă dulce, mi-a plăcut fixarea ei, deoarece durează o bună parte a zilei. Este adevărat că seara trebuie să reaplic, dar adevărul este că este o adevărată plăcere ... după cum puteți intui Cu siguranță vă recomand să încercați, deoarece cred că este o creație minunată a casei.

Ați încercat vreunul dintre voi? Ce părere aveți despre acest nou parfum?

Produsul a fost furnizat pentru testare de către Carolina Herrera. Puteți consulta politica noastră de relații de companie pentru mai multe informații.

În frumusețea lui Jared | 9 emailuri prețioase și cu preț scăzut pentru a purta manichiură în această vară

Video: EA ESTE NOUA MEA IUBITA ESTE YOUTUBER (Aprilie 2020).

Loading...