Accesorii

În acest sezon, geanta it costă mai puțin de 20 de euro

Dacă există ceva care ne place în cadrul modei este de a descoperi se pun a sezonului În fiecare an companiile pariază modele diferite și originale să cucerească pe toate victimele modei, singura problemă constă în preț: foarte mare și la îndemâna majorității. de mult noroc pentru noiacest vara 2017 trebuie sa aiba costă mai puțin de 20 de euro iar strada a devenit fan cu el. Știți despre ce vorbim?

Nu trebuie să fiți un om de știință al NASA pentru a ști că cățelul de răchită / palmier / esparto este regele stilului de stradă. Se adaptează tuturor stilurilor și situațiilor și transformă un aspect normal în ceva mișto.

Cum să o combini? Iată 14 moduri diferite

Cel mai bun lucru despre acest model este versatilitatea sa: în diferite forme, dimensiuni și cu accesorii suplimentare care îi conferă o notă diferită (nume personalizate, benzi de piele colorate, pom-uri etc.), se poate completa în fiecare zi și continua. moda. Cel mai bun lucru despre această pungă este prețul său: dacă căutăm un coș online, vom vedea că acestea nu depășesc 17 euro.

Loading...