Frumusețe

Luna iulie nu a început încă, iar revistele continuă să prezinte cele mai bune coperți ale acestora

Dacă acum câteva săptămâni v-am arătat Piese de moda care urmau să-și asume rolul principal în luna iulie următoare, astăzi profităm ultimele zile ale lunii iunie pentru a continua să arate imagini noi uimitoare. De data aceasta protagoniștii sunt - mulți alții - Adriana Lima, Lana del Rey și Lily Collins. Care preferi?

Lana Del Rey pe V Magazine

Dacă o luăm pe Lana Del Rey și o însoțim din Revista V, știm că avem în fața noastră o copertă a celor care vor intra în istorie.

Barbara Palvin la Harper's Bazaar Grecia

Barbara Palvin ne oferă idei de a ne machia vara aceasta la ocazii speciale. Culoarea roz este protagonista și totul datorită versiunii grecești a lui Harper's Bazaar.

Lily Collins în Glamour Mexic

Săptămâna aceasta toată lumea vorbește despre Lily Collins după ce a anunțat cel mai recent (și controversat) serial Netflix în care va interpreta o fată bolnavă de anorexie. Glamour Mexic ni-l aduce pe copertă luna aceasta.

Toni Garrn în Vogue Beauty

Toni Garrn este spectaculos, iar ediția Vogue Beauty ne-o arată cu o imagine a ei în costum de baie.

Imaan Hammam în Vogue Spania

Ediția spaniolă a Vogue a ales modelul Imaan Hammam pentru coperta sa ... Și ne place! Caracteristicile sale, părul creț și frumusețea sa naturală, toate acestea fac din acest model tot mai la modă.

Adriana Lima la Harper's Bazaar Spania

Fotografiat de Vincent Peters, Harper’s Bazaar Spain ne aduce una dintre cele mai bune cover-uri ale lunii iulie (și de două ori!). Protagonistul? Adriana Lima, unde frumusețea, glamourul și carisma ei sunt evidente în imaginile alb-negru.

În frumusețea lui Jared | Cu aceste copertine chioșcurile vor fi umplute în luna iulie următoare

Loading...