Frumusețe

Cum poate Mercadona să vândă o cremă de 80 € pentru 5?

Căutarea cremei perfecte poate fi convertită este o misiune cu risc ridicat și, mai ales, foarte nocive pentru economiile noastre, deoarece, de multe ori, inevitabil, mergem la gândul cel mai scump că este mai bine.

Desigur, ce nu întotdeauna cel mai scump este cel mai bun sau altfel spune-i gigantului cel mare Mercadona că totul poate, chiar și ceea ce pare imposibil. Deci, în lanțul de supermarketuri, putem găsi o cremă care, în alte sectoare ale pieței, costă între 60 și 80 €, pentru doar 5 €. Nu, nu am devenit majaret, este o realitate ca un castel pe care îl vom redenumi apoi.

Sisbela crema

Mergând pe site-ul Sisbela, ei ne spun că Crema de diamante este o cremă Regenerare, întinerire care combate ridurile și semnele îmbătrânirii. Conform studiului de eficacitate, 90% dintre oameni au căpătat fermitate, elasticitate și anti-oboseală în 28 de zile.

Ca asta combate ridurile și semnele îmbătrânirii, reafirmă tenul lăsând pielea netedă și luminoasă, este indicată pentru toate tipurile de piele cu apăsare, riduri și lipsă de luminozitate, revitalizează din straturile cele mai profunde ale dermului și conține ARN Ribonucleic Acid și ADN Deoxibribonucleic, pe lângă Vitamina E, Aloe Vera sau Acid Hialuronic.

Adevărul este că, văzute în acest fel, sunt doar date bune și, toate ingredientele graficului nu fac altceva decât să garanteze compoziția excelentă pe care o are.

Brandul Sisbela aparține Starhealthcare, un laborator de cosmetice cu sigiliu Almeria a dobândit o fabrică înaltă de cosmetice cu 35 de ani de experiență în fabricarea produselor cosmetice printr-un concurs de creditori când fabrica urma să se închidă în faza de lichidare în iunie 2015. În acest fel . au dobândit cunoștințele de parfumerie înaltă, au adăugat activitatea comercială, urmată de o schimbare de imagine și formulări, au reușit să ridice compania și unitatea productivă care acum are o capacitate de producție de 70%.

De fapt, ele sunt definite ca fiind producători de produse cosmetice pentru față, pentru corp și pentru păr, folosind întotdeauna materii prime care respectă pielea sensibilă și active în procent mare pentru a asigura eficiența și a obține loialitatea față de public datorită rezultatelor vizibile. Ei comentează asupra acestui punct că nu scapă niciodată de principiile active și dacă scara este cuprinsă între 1 și 10, cel puțin vor avea întotdeauna 5.

Războiul prețurilor, cum este posibil?

Odată citit mai sus, problema apare că Sisbela crema, vândută și ca Alain Revitalizant în parfumeriile cu același nume al căror preț în centrele de estetică este de aproximativ 60 € și pe site-ul propriu al producătorului se ridică la 84,90 EUR.

Și da, este aceeași cremă ca acum Mercadona vinde doar 5 EUR. Și da, conține aceleași ingrediente, ingrediente active și produse de aceleași laboratoare.

Vă veți întreba fără îndoială cum poate fi posibil ca aceeași cremă (chiar și cu ambalaje similare) să aibă două prețuri atât de diferite. Ei bine, soluția este „logică” și nu este alta decât producția în masă. De fapt, acest lucru este explicat de creatorul Alain Cosmetics ce spune ...

Odată cu vânzarea în parfumerie sau vânzări directe, cantitățile sunt mai reduse. Mercadona cumpără în cantități uriașe care permite producătorului să-și înmulțească exponențial volumele de producție. Deși câștigul este extrem de mic, cu volumele uriașe ale Mercadona puteți obține o rentabilitate mai mare vânzând cinci euro în supermarketuri decât vânzând 60 sau 80 de euro în alte unități

Prin urmare, așa cum am spus, războiul prețurilor provine din producția de Mercadona din ceea ce este estimat vinde în medie o jumătate de milion de creme pe an, ceea ce permite reducerea costurilor de producție și că prețul final este cel de 5 €. Cu sinceritate, diferența este atât de îngrozitoare încât te face să te gândești, gândiți-vă mai ales la marjele mari pe care le au firmele de produse cosmetice mari, văzute. Este clar că producția mai mare poate scădea prețurile, dar suficient pentru a vinde de 16 ori mai puțin? Marja ta de profit trebuie să fie foarte mică în Mercadona, dar în afara ei este extraordinară.

Subliniați că De asemenea, Sisbela are o linie de protecție solară care se vinde în Mercadona pentru 5 €, ceea ce îl face interesant. Va trebui să îl cercetăm.

Ceea ce este clar este că Am fost foarte curios și cred că voi merge la Mercadona să-mi iau un și așa pot să vă povestesc despre asta de prima dată.

În frumusețea lui Jared | Deliplus Lacquer Diamond Shine, l-am testat
În frumusețea lui Jared | Am testat Shadow de cristal (roll on) al Deliplus

Loading...