Marci

Mândru din cap până în picioare: cele mai bune mărci poartă adidașii lor Gay Pride

Mândria este chiar după colț și culorile curcubeului încep să invadeze totul. De pe străzile orașelor noastre până la noi Ținutele. Din cap până în picioare. Și tocmai de picioarele pe care urmează să le avem de grijă astăzi, de atunci Am găsit adidași pentru toate gusturile mândre. Brandurile au pus bateriile și au reușit din ce în ce mai bine să creeze câteva modele pe care ni le dorim ... mult. Singurul lucru dificil va fi să alegi.

Dube

Clasicul slip-on Furgonete, cu baza albă și față decorate cu culorile curcubeului. Le avem pentru 69,99 euro în Asos.

Nike

Colecția BETRUE a fost ani de zile o mișcare de sprijin pentru comunitatea gay de către Nike. Anul acesta au lansat trei modele noi, pe care le putem găsi pe site-ul lor prețuri cuprinse între 160 și 193 euro.

Nikelab Air Vapormax Betrue Nike Flyknit Racer Betrue Nike Airzoom Pegasus 34

Superga

Superga a lansat acest model frumos care imită stropii de vopsea în culorile curcubeului. L-am găsit de vânzare în Shopbop de 116,53 euro.

Gucci

Cu firma italiană putem alege între modelul său clasic As nou, personalizate pentru ocazie, sau de un model cu pradă superioară, în alb și cu culorile curcubeului în partea de sus. Primele costă 585,70 euro în Nordstrom; secunde 620 euro pe site-ul mărcii.

Sophia Webster

Un design frumos inspirat de penele păsărilor, alături de pene În culorile curcubeului. Acestea sunt reduse la jumătate de preț la Matches Fashion by 241 euro.

Conversa

Converse a lansat casa prin fereastră cu o colecție completă de All Star dedicată Pride: Colecția Pride 2017, ale cărei beneficii complete de vânzări vor merge la It Gets Better and Happy Hippie, organizații care lucrează pentru includerea pozitivă a tinerilor LGBT de la toți. lumea Cu o gamă de prețuri între 70 și 85 de euro, pot fi găsite pe site-ul lor web.

Paul Smith

Cu o atingere mai întunecată decât celelalte, propunerea lui Paul Smith poate fi găsită în Farfetch la un preț de 441 euro.

În Jared | Noua colecție BETRUE de la Nike ne umple picioarele cu culoare și vibrații bune, dedicate colectivului LGTB

Loading...