Frumusețe

Cum își vopsesc femeile musulmane unghiile? Orly face un pas înainte în egalitatea de frumusețe

Există puține emailuri pe care femeile musulmane își pot permite să le poarte. Acest lucru se datorează faptului că, potrivit tradiției lor, acestea trebuie spălate înainte de a se ruga, permițând apei să atingă toate părțile corpului. și smaltul devine o barieră între apă și corp, deci mărcile frumusețe Oamenii tradiționali nu reușesc să intre în aceste culturi și țări. Dar această firmă are soluția.

Când vine vorba de manichiură, problema noastră este să alegem dacă dorim unghii pătrate sau rotunde; și dacă preferăm culori mai atrăgătoare precum portocaliu sau una clasică precum visiniu. A lor este mai complicată: nu există nicio opțiune. Majoritatea lacurilor de unghii conțin produse interzise Ei acționează ca o barieră atunci când se spală înainte de a se ruga. Deci nu, pentru ei era imposibil.

Până în luna august a anului trecut, când marca Orly și-a scos colecția "respirabil", ceea ce înseamnă respirabil. Aceste emailuri sunt permeabile la apă, vegan și fără să fi fost testate pe animale. Acum, firma de cosmetice a făcut un pas mai departe pentru a răspunde nevoilor publicului său musulman. Pentru aceasta a colaborat cu site-ul MuslimGirl.com pentru a lansa Vopsea Halal, o ediție limitată cu șase tonuri certificate „halal", ceea ce înseamnă permisiv.

Azmia Magane, directorul site-ului musulman, spune povestea din spatele acestor produse. „Femeile ca mine sunt foarte slab reprezentate în mass-media și poartă hijab Ne face și mai invizibili. Musulmanii sunt în afara mass-media tradiționale, dar și a comerțului american. Este dificil să găsim produse care să răspundă nevoilor noastre datorită folosirii unor ingrediente care nu sunt permise în religia noastră, ca alcoolul sau carnea de porc. Este destul de josnic să descoperiți că produsul dvs. preferat are jeleu de porc sau că hainele pentru noi nu sunt la modă ”.

Această ediție limitată va apărea de vânzare pe site-ul Orly la 1 iulie cu un preț de 49 $ (aproximativ 43 euro) pentru cele șase tonuri ale colecției. Cu aceasta Orly a devenit primul brand frumusețe American conceput special pentru femeile musulmane. Și colecția sa este proiectată pentru toți: negru, arab, alb și chiar pentru cei care aleg să nu poarte hijab.

În frumusețea lui Jared | CoverGirl continuă să se concentreze pe incluziune și numește musulmanul Nura Afia drept noul său ambasador.

Loading...