Frumusețe

Anastasia Beverly Hills lansează prima sa bază de machiaj fluid cu 50 de nuanțe, pe care așteptăm deja să le încercăm

Chiar dacă Anastasia Beverly Hills Este în industria cosmetică de mai bine de 20 de ani, a venit în Spania acum aproximativ un an, dar a fost mai mult decât suficient pentru a ne convinge profund. Și este că nu numai că sunt produse pentru sprâncene, paletele lor sau orice altceva, tot ceea ce lansează, este o adevărată minune. Prin urmare, știu asta Va lansa o nouă bază de machiaj lichid, ne face să dorim foarte puternic.

Pentru început, trebuie spus că este prima dată când firma adaugă acest tip de produse și o face într-un mod mare, nici mai mult nici mai puțin, decât cu 50 de nuanțe, de la cel mai ușor la cel mai întunecat, fiind unul dintre cele mai inclusive pe care le avem pe piață.

Din câte am putea spune, aceasta Formula lichidă are un finisaj suculent din satin, este impermeabil, nu conține ulei, dar, de asemenea, nu continua alcoolul, parfumul, glutenul sau talcul.

Cu ea, vom obține cu siguranță un finisaj cu efect de strălucire, dar foarte natural, fiind de acoperire modulară În funcție de preferințele noastre. În plus, se comentează că bureții vor fi lansați și pentru aplicarea sa, dar asta nu a ajuns încă.

Ceea ce este clar este că văzând imaginile, ne ispitește mult și ne lasă cu un gust deosebit. În Statele Unite va ajunge la mijlocul lunii august, fără să avem încă o dată pentru Spania, care sperăm că va fi foarte curând.

Loading...