Covor roșu

Wonder Woman, eroina fără tocuri: Gal Gadot promovează filmul cu un pantof plat pentru că merită

În urmă cu câteva zile, am analizat stilurile lui Gal Gadot în timpul turneului de promovare Femeie minunată, unul dintre filmele anului. Dar ceva a trecut neobservat atunci: Wonder Woman a purtat cu greu tocuri în timpul diferitelor premiere. Supereroinele nu mai poartă pălării ... și nici tocuri. De la adidași la sandale plate sau apartamente, de la Christian Louboutin la mărci cost redus, orice încălțăminte confortabilă este valabilă pentru ea.

A fost în Première de Femeie minunată în Los Angeles, când am început să ne dăm seama că pantoful plat este cel mai bun aliat al lui Gal Gadot. În ea, a combinat un magnific Givenchy roșu cu sandale care nu erau numai platedar și foarte cost redus. Mai exact, sunteți Aldo de abia 50 de dolari (aproximativ 44,50 euro).

În Première Film latino-american, susținut în Mexic, Gal s-a îndepărtat și de clasic stilet care de obicei reușește aceste evenimente. A ales o rochie Prada în negru, pe care a combinat-o cu sandale cu platformă înaltă.

Tot în ale lui stil de stradă Am văzut-o să se bucure de confortul pantofilor plate. Favoritele lui par să fie Louboutin-ul negru, care a purtat străzile New York-ului într-o rochie albastră și un eveniment promoțional la televizor cu o minuțioasă minunată albă.

De asemenea, de Louboutin și de asemenea negru, dar în piele simplă și patentată, am văzut-o într-o rochie roz și pe străzile din New York. Și cu acești adidași Tod de 370 de euro, albi și fără șireturi, combinați cu o rochie de aer marinar albastru și alb.

Alegerea pantofilor de către Gal Gadot nu este întâmplătoare. Ea a confirmat că răspunde intenției sale de a alunga stilettos (și toate pagubele pe care le fac la picioarele noastre) din covoarele roșii: "Vreau să creez o tendință de a merge la covoarele roșii plate. Îmi plac tocurile înalte, sunt drăguțe, sexy ... orice. Dar, de asemenea, mai ales în cazul stilettos, ne dezechilibrează. Putem cădea în orice moment. Nu sunt bune pentru spatele nostru. De ce o facem? Pot purta tocuri înalte (chiar dacă am leziuni la spate), dar m-am gândit „Hai să purtăm un pantof plat!” ”

În Jared | Gal Gadot canalizează spiritul WonderWoman în ținutele sale pentru premierele de film

Video: Ce surprize i s-au pregătit Mishei de ziua ei? Cum s-a distrat soţia lui Connect-R la aniversare? (Decembrie 2019).

Loading...