Rețele sociale

Am găsit pe Instagram un cuplu mai adorabil decât acesta

A intra în contul de Instagram al octogenarului Geoffrey Walker este să te pregătești să eliberezi un „oh” în spatele altuia, deoarece fiecare dintre imaginile pe care le încarcă este un test de dragoste pentru soția sa Pauline. O poveste de dragoste care devine într-un întreg fenomen viral.

Totul a început atunci când tweeterul Lauren Skell, care a urmat-o pe Geoffrey pe rețelele de socializare, a făcut o selecție a postărilor și a încărcat-o pe Twitter.

Acest bătrân pe care îl știu întotdeauna postează instația soției sale și sunt atât de dulci să-l binecuvânteze ”pic.twitter.com/CiyaWG8pa7

- Lauren x (@LaurenSkell) 28 mai 2017

Postarea în care Lauren a vorbit despre cum a admirat-o pe Geoffrey mult timp și despre cât de dulci au fost fotografiile pe care le-a încărcat, toate ale soției sale, au obținut mai mult de 170.000 de aprecieri și a retușat de peste 54.000 de ori. Și, desigur, contul de Instagram al lui Walker a devenit un fenomen.

Geoffrey nu își dăduse seama de toată atenția pe care i-o acordase în ultima vreme și nici că numărul de adepți ai lui crescuse dramatic. A trebuit să fie unul dintre nepoții săi care l-a avertizat despre noua sa popularitate.

Singurul său motiv pentru a se alătura Instagram a fost în măsură să rămână în contact cu familia, dar nu a putut rezista să încarce fotografii și mai multe fotografii ale soției sale, odată înregistrată, mândri de realizările lor și de viața pe care o duc împreună.

Și tocmai acesta este punctul emoțional care a câștigat întreaga lume, într-un moment în care se pare că superficialul câștigă și ne-am săturat de toate repede, este minunat să vedem că mai există cupluri care rămân o viață împreună și că se iubesc reciproc în acest mod dulce

Toată această atenție a mass-media a avut, desigur, recompensa: Geoffrey a scris o carte despre dragoste, despre soția sa, despre cât de dificil este să supraviețuim ca cuplu în mijlocul unui război și, de asemenea, despre liniile directoare pentru a face ca căsătoria să dureze atât timp cât a lor. Se intitulează De la Budbrook Barracks în China și Japonia și poate fi achiziționat de pe Amazon.

În Jared | Bookstagrammers: tribul Instagram care nu pariază pe postureo și da pentru a arăta adevărata frumusețe ... a cărților

Loading...