Frumusețe

Smaltul roz ideal pentru primăvară se numește „Tropic Heat” și este de la Kiko: am încercat-o

În urmă cu mult timp, un smalț roz nu mi-a atras atenția atât de mult. Poate fi pentru că pare ideal pentru pauză (deși ambalajul său izbitor are și ceva de făcut). Vorbesc de ton 'Grapefruit fără cusur'din colecție Tropic Heat de Kiko. Cel mai bun lucru este că odată aplicat, arată chiar mai frumos decât în ​​borcan.

Acest email promite o culoare intensă și o aromă plăcută datorită formula îmbogățită cu extract de nucă de cocos. Potrivit mărcii, este un email creat pentru o aplicare și acoperire optime, datorită calității pigmenților săi.

Experiența mea cu emailul Kiko 'Tropic Heat'

Ceea ce m-a surprins cel mai mult atunci când îl aplic, este cât de repede se usucă, o problemă care este apreciată atunci când aveți foarte puțin timp pentru a obține o manichiură. Culoarea este foarte intensă, deși este necesar să se aplice două straturi pentru a acoperi complet unghiile.

Textura sa este foarte echilibrată (nici prea lichidă, nici prea cremoasă), iar peria plată face aplicarea mult mai ușoară. În ceea ce privește durata, a rămas intact în același timp ca și alte emailuri ale mărcii (4 zile fără top coat și 6 dacă aplic).

Despre aromă trebuie să spun că este foarte subtil și plăcut. Durează aproximativ 24 de ore (așa cum s-a întâmplat cu Guerlain's) și, deși nu este un lucru pe care îl cer într-un email, este un plus surprinzător.

Ați încercat vreunul dintre voi? Îți place acest ton?

În frumusețea lui Jared | Max Factor se alătură tendinței cu noul său ruj „Velvet Matte”: le-am testat

Loading...