Timp liber

Veți dori să călătoriți la New York pentru a încerca aceste 11 restaurante

Depinde de tine, New York, New York.

New York Este întotdeauna o idee bună. Indiferent ce perioada anului în care vizitați, acest oraș cuplează mereu vizitatorul cu clădirile sale care ajung la infinit și nu numai, ale sale colțuri ascunse asta găsește rătăcitor și pentru gastronomia sa. Dorința ta pentru mănâncă mărul mare va crește după cunoașterea acestora 11 restaurante -ceea unul cu o particularitate distinctă-. Începem să ambalăm?

-321º Ice Cream Shop

Dacă sunteți în căutarea a ceva diferit și frapant, iată locul dvs.: -321º Ice Cream Shop, un site de înghețată bazat pe azot lichid, în care aromele nu au nicio legătură cu ceea ce ați încercat până acum. Matcha, dovleac sau ciocolată neagră cu slănină sunt câteva dintre specialitățile lor (deși variază cu lunile).

 • Unde? 288 Grand Street, Brooklyn.

Regii lui Kobe

Kings of Kobe este locul tău dacă îți plac într-adevăr câinii fierbinți și hamburgerii. Felul de mâncare care ne-a atras cel mai mult atenția? Hot dog-ul lui se bătea în aluat de waffle.

 • Unde? 790 9th Ave, New York.

Bagel Boy

Trăim într-o epocă în care unicornii sunt la modă și acestea covrigului Sunt inspirați de ei. Cu un aluat multicolor, Bagel Boy a devenit locul de a fi din această delicatesă atât de tipică.

 • Unde? 8002 3rd Ave, Brooklyn.

Pizza Barn

Dacă stomacul îți răcnește la toate orele și nu există nimic care să-l calmeze, Pizza Barn este locul ideal. Motivul? Ele servesc cea mai mare felie de pizza pe care ai văzut-o vreodată. În plus, are mai mult de 18 topping-uri a alege (cipuri incluse).

 • Unde? 70 McLean Avenue, Yonkers.

NYC din Kellogg

Pentru toți cei care ar mânca deserturi la toate orele, acesta este paradisul lor pământesc: Kellogg's NYC. Un loc unde servesc doar preparate pe bază de cereale și Pop-tarte.

 • Unde? 1600 Broadway, New York.

Boqueria

Știm că departe de casă doriți să încercați ceva nou, dar dacă obținem morriña în mijlocul Marelui Apple avem Boqueria, un restaurant de tapas și frigarui unde se servește soiul. Cel mai bun? Desertul tău plin de ciocolată.

 • Unde? 53 West 19th Street, New York.

Buns Bar

Dacă doriți să încercați cele mai neplăcute batute din toată New York, ar trebui să mergeți la Buns Bar. Nebun nu, următoarele.

 • Unde? 263 West 19th Street, Manhattan.

Pommes Frites

Iată un loc unde servesc doar cartofi prăjiți: Pommes Frites. Cel mai bun dintre toate? Varietatea sosurilor lor, există mai mult de 30 pentru a alege.

 • Unde? 128 Macdougal St., New York.

Tariful Uniunii

Dacă croissant Este unul dintre viciile tale, Union Fare este locul tău. Motivul? Au creat o serie de versiuni completate care au înnebunit populația iancheu. Desigur, nu numai că trăiești din acest păcat atât de delicioase, mâncăruri, salate și pâine prăjite nesfârșite, fac din acest loc unul dintre cele mai la modă locuri de azi.

 • Unde? 7 East 17th Street, New York.

Cheeseboat

Vă puteți imagina un fel de barcă făcută cu aluat de pizza cu o mare de brânză spartă? Visele tale se împlinesc în Cheeseboat.

 • Unde? 80 Berry St, Brooklyn.

Peștele afumat al lui Shelsky

Dacă doriți să vă simțiți ca un New Yorker și să gustați un mic dejun bazat pe covrigi, Peștele afumat al lui Shelsky are cel mai bogat din întreg orașul (conform scorului Foursquare). În plus, au 30 de soiuri de pește pentru a-ți crea propriile opere de artă culinară.

 • Unde? 141 Court Street, Brooklyn.

Loading...