Călătorie

Concursul final pentru iubitorii londonezi: dormiți cu orașul preferat la picioarele tale (și gratuit)

Aproape toți iubitorii londonezi sunt de acord că este dificil să găsești un loc cu vederi mai bune asupra orașului decât cabinele London Eye. Acea roată feribotă care urmează să transforme douăzeci pe malurile Tamisei și a devenit deja o viziune esențială a orizont Londonez. Acum, TripAdvisor organizează un concurs care ne va permite să îndeplinim un vis: dormi într-una din capsule, decorate special pentru ocazieși privim zorii cu Londra la picioarele noastre.

Premiul include și o recepție la London Eye cu șampanie, o cină pentru două și o ședere de trei nopți într-una din cazările din Locuințele TripAdvisor din oraș. Organizatorii se asigură că cabina va avea toate serviciile unui suită lux, pe lângă acel gust special de a ști că putem fi primii care ne trezim în acel loc.

Pentru a participa, trebuie doar să completați formularul care apare pe această pagină, înainte de 19 martie. Luni 20, TripAdvisor va anunța cine va fi cel mai norocos că te poți bucura de Londra așa cum nimeni nu a mai făcut-o până acum.

În Jared | Ce este rău la Londra? Aceste șapte piețe de produse alimentare stradale ne vor răzgândi

Video: Papă tot - Cântece pentru copii. TraLaLa (Decembrie 2019).

Loading...