Lux

Gwyneth Paltrow nu s-a obosit niciodată să recomande lucruri absurde de dat de Ziua Îndrăgostiților

Recunosc că am o relație dragoste-ură cu Gwyneth Paltrow, pe de o parte sunt fascinat și admir disciplina lui strict pentru a continua atât de bine trecut de patruzeci. Pe de altă parte, capacitatea mea înnăscută de a spune tot felul de prostii fără să se înroșească, mai ales să obțină sugerați în fiecare partid primele zece lucruri mai absurde de oferit.

Iar acest Valentin, Gwyneth nu a tăiat un păr în a recomanda o listă de cadouri la fel de suprarealistă la nivelul cu care suntem obișnuiți. Și pentru a nu o dezamăgi, continuăm să o luăm cu același pitorreo. aici o selecție a preferatelor noastre.

1.- Un dispozitiv Elvie pentru exerciții pelvine

Celebrele exerciții ale lui Kegel deja au un aliat astfel încât să întărească mușchii pelvieni Fii mai ușor și aproape ca un joc. Aceste exerciții sunt recomandate în special pentru îmbunătățirea incontinenței urinare, facilitarea nașterii și îmbunătățirea răspunsului sexual. De la 199 de euro. Toate sunt minunate, dar nu credem că este un cadou romantic.

2.- Niște praf (solubil) pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală

Pot fi găsite în magazinul dvs. și sunt recomandările dvs. speciale pentru Energy este un alt oaspete din dormitorul tău. Se poate lua cu lapte sau apă ... foarte fierbinte.

3.- O lanternă Prada

Este mult mai interesant să te joci cu ascunzătoare cu partenerul tău cu o lanternă semnată de un brand exclusiv și în valoare de peste două sute de euro decât cu o lanternă simplă, care poate fi achiziționată la orice magazin de hardware.

4.- Polenul de pin

a fost polenul de care aveam nevoie să vedem. Și potrivit experților (presupunem că polenul) este cel care stimulează cel mai bine testosteronul. Și potrivit Goop, cei care reușesc, de asemenea, să-ți crească energia sexuală și metabolismul.

5.- Un sac de pietre binecuvântat de un șaman

Acest produs este într-adevăr exclusiv pentru Goop. Și nu este ușor să găsim astăzi un șaman de mână care ne oferă acest tip de servicii. În conformitate cu instrucțiunile de pe web, acestea oferă (desigur, desigur, Gwyneth) protecție, forță interioară, spiritualitate, putere și o mulțime de alte lucruri.

În Jared | Colecția de accesorii pentru bărbați Louis Vuitton x Supreme care a făcut ca femeile să se îndrăgostească: cel mai bun cadou (unisex) de Ziua Îndrăgostiților

Loading...