Covor roșu

Cel mai prost îmbrăcat din premiile Jose María Forqué 2017

Întârzierea furiei a fost câștigătorul clar al Premiile José María Forqué 2017, o întâlnire a cinematografiei spaniole din care nu au lipsit multe fețe cunoscute, deși nu toate au cucerit covor roșu Cu privirile ei. Adriana Ugarte, Vanesa Romero sau Natalia de Molina sunt câteva dintre actrițele care au patinat la această dată, dar nu singurele, aici sunt aspectul cel mai rău a evenimentului

Adriana Ugarte

Este posibil să nu fie aspect cel mai rău din Premiile José María Forqué 2017 dar nu reușim să înțelegem pe deplin decolteul de vârf pronunțat al Adriana Ugarte, nu te favorizează deloc și nici draperiile laterale ale fustei. Pentru a completa aspectul, Adriana a purtat bijuterii de la firmă RABAT.

Emma Suarez

O rochie prea largă și fără formă a fost scrisoarea de întâmpinare din Emma Suarez și trecerea acesteia, direct, la lista de cel mai prost îmbrăcat a premiilor. Punctul culminant sunt acele sandale aurii pe care nu este unde să le iei. eșua.

Natalia de Molina

Și tipăritul acela? Natalia de Molina Este o actriță care ne place de obicei, dar această rochie cu imprimeu geometric alb și negru este o patinajă cu drepturi depline.

Vanesa Romero

La fel de proaspătă din duș și purtând o rochie cu imprimeu pe plajă, actrița Vanesa Romero Ne-a lăsat frig în Premiile José María Forqué 2017, ne așteptam mai mult de la ea.

Apropo, rochia aparține firmei Doar Cavalli și ambreiaj în negru este Jimmy Choo.

Beatriz Luengo

iată Beatriz Luengo Nu are nicio explicație. De ce acea deschidere laterală maximă? De ce atâta fluturaș? De ce? De ce? în Trendencias Nu facem altceva decât să ne întrebăm care a determinat cântăreața și actrița să aleagă această rochie Elisabetta Franchi. Oricât de mult încercăm, nu o înțelegem.

Andrea Hard

Nu a eșua de a plânge și a nu se opri, dar nu a reușit să se îndrăgostească așa cum face de obicei în ultima vreme. Andrea Duro nu a promovat examenul covor roșu datorită imprimeului excesiv al rochiei Marni.

Rachel Revolt

În culori negre și cu un design învechit, Raquel Revuelta s-a strecurat între cel mai prost îmbrăcat. Poate cineva să găsească o explicație pentru acea broșă maxi pe piept? Bine, nici nu am reușit.

Jesse & Joy

Joy, membra de sex feminin a grupului mexican Jesse & Joy închide cel mai prost îmbrăcat din Premiile José María Forqué 2017 Pentru că designul său din două piese merită. Ridurile fustei și inexplicabile blat de cultură Ne-au dat afară.

Loading...