Moda renumită

Kendall Jenner: cele mai bune 17 aspecte ale sale de iarnă

Familia Kardashian-Jenner Poate provoca doar două tipuri de reacții: fie o iubești, fie o urăști. Este atât de simplu și majoritatea sunt sfat pentru acesta din urmă. Dar în cadrul distribuției există un nume care creează interesul multora fashionisteKendall Jenner Cea mai veche dintre Jenner are un stil care le place multora și face a lui arată fii urmat, lăudat și închinat de mulți trendsetteri. Astăzi, ca de obicei, vă arătăm cel mai bun 17 aspect de iarnă. Care preferi?

Doar kenny

Cum să descrie stilul tău într-un singur cuvânt? Pur și simplu nu poate. Nu este fidelă unui anumit stil, ci are un stil propriu. Puteți purta tot felul de haine care vă vor oferi întotdeauna acea atingere diferit care îl face unic și îl diferențiază de restul surorilor.

Devoțiune absolută pentru blat de cultură

Dacă există ceva care îi place lui Kendall sunt blaturi decupate. Maneca lunga, tip sport, plin de dantela sau simplu. Indiferent de stilul acesta, și dacă a fost predarea 6 pachet și în valoare.

Uite inteligent casual

Nu este nimeni care să apere aspect inteligent casual. Ținutele Simplu, confortabil și simplu, dar foarte măgulitor. Cu un aspect total Negrul știe să fie ideal și ne arată cu aceste imagini. Da, pentru a fi perfecte nu trebuie să purtăm tocuri înalte, adidașii ne ajută, de asemenea, să atingem acest efect.

Acolo unde este păr, există bucurie

Ei spun că acolo unde este păr, există bucurie și în dulapul lui Kendall toate hainele trebuie să fie fericite. Și este că hainele de păr sunt preferatele lui și așa ne învață de fiecare dată când pășește pe stradă în sezonul de iarnă.

Video: 73 Questions With Kendall Jenner. Vogue (Decembrie 2019).

Loading...