Covor roșu

Privește ziua sau noaptea: Nicole Kidman este perfectă la toate orele zilei la Festivalul de Film Taormina

Actrița din Micile minciuni se află săptămâna aceasta în Sicilia din cauza Festivalului de Film Taormina, în cadrul căruia a primit Premiul Art. Între soarele mediteranean și farmecul italian, Nicole Kidman a avut multe scrutine pentru a surprinde și a se îndrăgosti de ea arată covor roșu Nu a dezamăgit, lăsându-ne trei stiluri zi și noapte decât orice oaspete Aș dori să copiez în stil.

În timpul unei conferințe de presă dimineața, Nicole Kidman a ales perfectul uite estival, cu maxivestido de flori și sandale strappy în contrast roșu. Designul său este cel mai delicat și feminin, cu șireturi în decolteu, gât rotund și montat la figura sa cu o centură asortată. Un stil ideal pentru orice eveniment de zi în care doriți să vă prezentați stilul binecrescută 100% succes.

Pentru a nu trece neobservată pe covorul roșu, actrița australiană a optat pentru fuchsia. O practică din ce în ce mai frecventă în rândul celebritati în covor roșu, l-am văzut deja la Oscars 2019. În cazul dvs. cu un Rochie frumoasă din satin de Olivier Theyskens cu decolteu Bardot și cravată foarte originală. Culoarea și croiala se potrivesc perfect, o rușine care era atât de ridată.

În timpul galei, Nicole Kidman a schimbat cea mai vibrantă fucsia pentru această frumoasă rochie albă minimalistă, arătându-i eleganța mai cremoasă. Un design cu coloană dreaptă cu mânecă lungă cu gât rotund de strasuri, care ridică uite și adaugă strălucire și strălucire. Deschiderea laterală a fustei a fost responsabilă de ruperea monotoniei și de a nu o face excesiv de sobră. Misiunea îndeplinită!

Video: FLORINEL si IOANA - ziua trece noaptea vine (Decembrie 2019).

Loading...