Călătorie

Sala de sport cu cele mai bune vederi din lume va fi la Paris și va lucra cu energia produsă de clienți

În ultimii ani, multe săli de sport și centre sportive Aceștia s-au străduit să devină medii atractive, astfel încât utilizatorii să aibă un pic mai puțin lenea când vine vorba de exerciții fizice. Dar, desigur, nu toate sălile de sport (sau toate orașele) au aceleași resurse. deoarece, Vă puteți gândi la vederi mai bune în timp ce ne lăsăm pielea pe eliptică decât Catedrala Notre Dame sau Turnul Eiffel? Această idee, de a ne bucura de un mediu unic în timp ce exersăm, este unul dintre motivele proiectului arhitectural conceput de arhitecții italieni ai lui Carlo Ratti Associati.

Sala de sport va fi de fapt o barcă plutitoare care va trece prin apele Senei lungime de douăzeci de metri și capacitate pentru 45 de persoane. Și sticlă panoramică, desigur, pentru ca clienții să nu rateze niciun detaliu al orașului.

dar Nu punctele de vedere sunt cele care ies în evidență cel mai mult în această sală plutitoare, ci modul său de funcționare, care folosește energia umană. Mașinile de gimnastică, în principal biciclete staționare, sunt conectate la un invertor, care transformă energia utilizată de clienți în electricitate care operează barca. Face parte din angajamentul proiectului față de sustenabilitate, precum și faptul că, în orice moment, clienții pot verifica starea de mediu a Senei în timp real.

Managerii de proiect se așteaptă ca să fie disponibil în următoarele luni și că, atunci când nu este utilizat ca sală de gimnastică, acesta poate fi închiriat pentru petreceri private.

În Jared | Ai îndrăzni să dormi în acest adăpost de munte atârnat deasupra Alpilor?

Video: CIA Covert Action in the Cold War: Iran, Jamaica, Chile, Cuba, Afghanistan, Libya, Latin America (Aprilie 2020).

Loading...