Frumusețe

Fii frumoasă: cinci elemente esențiale ale săptămânii

Nu putem lăsa vineri să se încheie fără să vă spunem ce am descoperit săptămâna aceasta. Astăzi vă spunem despre ce este vorba acea tendință care, deși nu iese niciodată din stil, este acum mai în vigoare ca niciodată... Pe lângă un site din Barcelona că nu poți lipsi. ultimul un produs „tot terenul” că nu veți înceta să folosiți toată iarna, sperăm să vă placă!

Un plan

Ați auzit de „detoxifiere digitală? Este planul propus de frumoasa Vincci Selecție Rumaykiyya din Sierra Nevada (Granada). Această cazare imită o cabină de munte în stil alpin, dar găzduiește un hotel de cinci stele, cu toate facilitățile, spa, restaurant gastronomic, magazin de schi, acces direct la pârtii etc. Este unul dintre cele mai înalte hoteluri din Europa, are o înălțime de 2.400 de metri și, prin urmare, priveliștile sale sunt de neegalat. Tentarea, nu?

Un videoclip

Atmosfera de Crăciun începe deja să fie observată în mediu (și în rețea). De aceea nu pot înceta să împărtășesc una dintre cele mai frumoase felicitări pe care le-am văzut în ani: Este vorba de Clarins și mărturisesc că mi se întâmplă foarte rar, dar am pus-o de mai multe ori pentru că mi se pare absolut prețioasă. Nu-l pierdeți!

O tendință

imprimeu leopard Nu iese niciodată din stil, dar sezonul acesta este din nou mai la modă, dar cu o variație subtilă: vom vedea articole de îmbrăcăminte cu acel tipar, dar cu alte culori decât cămila obișnuită și negru (ca acest sacou Mango pe care tocmai l-am semnat). Dacă aveți o îmbrăcăminte în partea inferioară a dulapului cu această imprimeu, este timpul să o salvați.

Un site

Dacă sunteți sau urmează să vizitați Barcelona, ​​nu ratați „Café San Telmo”, un site care oferă multe despre care să vorbească estetica sa vintage și meniul său simplu, dar delicios. Acolo putem merge la micul dejun, la un brunch sau la o gustare cu o atmosferă foarte relaxată ... se află în strada Buenos Aires, 60.

Un produs

Odată cu sosirea frigului, pielea suferă mult, așa că recomandarea mea „frumusețea” de astăzi este cea SOS Reparatie ridicata pentru balsam de la Bio Beauté, un produs „tot terenul” făcut cu ingrediente naturale și pe care le putem folosi în orice parte a corpului (inclusiv fața), de care aveți nevoie un plus de nutriție. Prețul său este de 15,90 euro și îl puteți găsi în farmacii și parafarmacie.

Cu care dintre elementele noastre esențiale rămâneți?

În frumusețea lui Jared | Fii frumoasă: cinci elemente esențiale ale săptămânii

Loading...