Fetelor

Cu aceste șapte formule pentru a combina o rochie roșie cu pantofi și geantă, este ușor să reușești în stil

Rochiile roșii sunt bucuria dulapului nostru, mai ales când vine vremea bună și dobândesc o proeminență totală. Dacă sunteți unul dintre cei care nu scapă prea mult din ele și le amestecați doar cu accesorii negre, Aici veți găsi multă inspirație. Deoarece combinarea unei rochii roșii cu pantofii și poșeta nu a fost niciodată atât de ușoară și distractivă, nu veți scăpa de ea!

Cum să porți o rochie roșie cu pantofi și geantă: toate albe

Știm despre ce accesoriile albe încă rezistă, pentru că de multă vreme ni s-a spus că pantofi în total alb Ei sunt o problemă. Dar regulamentul respectiv modă Este deja total învechită și această culoare a invadat din nou cizme de gleznă, sandale și pantofi de tot felul. Luați-l cu o pungă în același ton pentru a obține uite mai veri

Combina foarte mult o rochie roșie cu pantofi și geantă stâncă: cizme motociclete și geantă mini

Dacă vrei să dai mai mult aer balansier la tine echipament, puteți combina o rochie roșie cu pantofi și geantă într-un foarte milenar. Uitați de sandalele delicate și treceți la cizmele din dantelă în stil Doc Martens. Pentru a compensa și că uite nu se dovedesc foarte distrugătoradaugă punctul de glamour și sofisticare cu genți mini. Vei arăta ca însuși Kate Moss în anii 90.

Combo trend: adidași și geantă din paie pentru a combina o rochie roșie cu pantofi și geantă

În acest moment al anului nu ar trebui să existe un singur iubitor de modă fără încălțăminte sport în dulapul ei. Pentru că sunt încălțămintea ea cel mai puternic din 2019 și deja se îmbină absolut cu toate. Mai ales cu o pungă de paie de vară bună, cu aeruri foarte relaxate și romantice de cucerit cu stilul tău. Nu reduceți această combo doar la rochia roșie: orice uite vei fi demn de aceste accesorii.

Combină o rochie roșie cu pantofi și geantă în format aspect total: frumusețea simplului

Iubitorii de minimalism vor adora această inspirație, în care complicarea vieții este cea mai mică dintre probleme. Pentru că nu există o modalitate mai bună de a combina o rochie roșie cu pantofi și geantă decât în ​​format aspect total, purtând această culoare din cap până în picioare. Te asiguri că totul se potrivește cu toate, dar vei purta și cea mai măgulitoare culoare din toate aspectele sale.

Combină o rochie roșie cu pantofii și forma geantei boho: cizme și curea de umăr

Cizmele cu rochie pune mai multă atingere vestic la orice stil. Mai ales dacă designul este fluid și lung până la picioare. Dar dacă adăugăm un sac de umăr încrucișat deasupra, vom putea crea arată mai mult boho-chic de vară Și tot ce trebuie să purtăm va fi rochia noastră roșie.

Adăugați o notă roz pentru a combina o rochie roșie cu pantofi și geantă și surpriză

Există multe reguli modă că venim să dezvăluim în acest articol. Dacă înainte am vorbit despre pantofi albi, acum o facem cu amestecul de roz și roșu. Pentru că rezultatul nu mai este „lovit în ochi”, ci a fuziune de culori vibrante și izbitoare care este închinat în stil de stradă. Cum să combini o rochie roșie cu pantofi și poșetă? Ușor, că unul dintre cei doi este fucsia.

Trăiască maximalismul! Combinați o rochie roșie cu pantofi și geantă în mod multicolor

Dacă rochia ta roșie este simplă, nu pierdeți imprimeurile și culorile. Anul acesta vi le vom oferi pungi multicolore și pantofi colorați, ca stil de stradă. Și adevărul este că împreună creează foarte mult combinații declarație Asta face diferența. Vor lămuri că ești un întreg fată în potențial.

Loading...