Seriale TV

Euforia, aceasta este controversata dramă de tineret a lui Zendaya pe HBO despre care vorbește toată lumea

Zendaya este protagonista noii drame adolescente din HBO cu care lanțul vrea să intre în gen și înainte de premieră, seria de euforie a reușit să fie controversat.

Nu este prima dată când se întâmplă cu o serie a genului. copil, elită sau Din 13 motive sunt seriile care înainte de a ajunge HBO, au marcat calea cea mai controversată a seriei de adolescenți, unde au fost tratate probleme complicate, cum ar fi sexul, drogurile sau chiar crimele, fără păr pe limbă și în mod explicit, ceva care, deși surprins la vremea respectivă, acum nu face atât de mult.

Sexul, drogurile și imaginile care au stârnit alarmele celor mai demurești care au marcat-o excesiv de provocator. Am văzut deja primul capitol, iar reacția, cel puțin din partea mea, a fost una wow ceea ce l-a făcut să intre complet în topul meu din seria din 2019 cu primele sale 50 de minute (și vă explicăm de ce).

Brut și frumos în părți egale

Există probleme despre care, uneori, este dificil să vorbim. Drogurile și mai mult la adolescenți nu sunt întotdeauna ușoare. dar euforie obține imposibilul, că ne simțim identificați cu Rue, protagonista, la fel ca cu mama, sora sau cu cămila.

Scufundați-vă în droguri folosind resursele cinematografice necesare pentru a simți totul, ca în Trainspotting, dar fără a pierde frumusețea în fotografie. Culori neon, jocuri de lumină, avioane atente și hipnotice. A vorbi clar nu înseamnă că nu poți face și tu destul de bine.

Droguri și sex, fără jumătate de măsură

Cea mai bună metodă de a vorbi despre medicamente este să o faci fără filtre, fără jumătate de măsură. Și același lucru este valabil și pentru restul problemelor care contează pentru un adolescent. Sexul, căutarea identității, iubirii, prieteniei, dorințelor, viselor, familiei.

Sam Levinson însuși, creatorul euforie, recunoscut în soi Și-a petrecut cea mai mare parte din adolescență în spitale și centre de reabilitare. De aceea este capabil să vorbească fără acoperire, fără teamă și dintr-o realitate care existădeși în multe ocazii insistăm să negăm.

Și da, vor fi penisuri, vom vorbi despre fellatio, boobs, porno, violuri. Sex. Și veți vedea. Va fi atât de explicit, încât numai în primul capitol veți vedea trei imagini clare ale penisului. ¿Necesar? Din punctul meu de vedere, da. Sexul văzut așa, îți oferă o realitate suplimentară, care te atrage și mai mult.

O distribuție minunată în frunte cu Zendaya

Zendaya este una dintre acele actrițe care, la fel ca Noah Centineo, a părăsit Disney. Dar acele personaje sunt departe, acum este rândul arată-ne că este capabil să realizeze personaje foarte complicate, fără să fii doar descurajat.

Personajul lui Rue este profund, întunecat și complex, iar ceea ce am putut vedea din interpretarea actriței nu ne-a lăsat decât un gust bun. La fel ca restul distribuției, în special Hunter Schafer, care îl joacă pe Jules Vaughn. minunat.

Austin Abrams, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Eric Dane și Jacob Elordi, printre alții, completă o distribuție aleasă cu grijă și plăcere asta ne amintește de tot talentul care urmează, așa cum ni s-a întâmplat Societatea.

Am văzut doar un prim capitol, unul șocant și care, potrivit Zendaya însăși, „este cel mai moale dintre cei zece”. Dacă te-ai îndrăgostit de unul, ceea ce nu vei primi în următoarele nouă. Momentan știm ceva: după Cernobâl, va fi următoarea serie pe buzele tuturor.

Loading...