Călătorie

13 excursii ca un cuplu de făcut o dată în viață

Dacă sunteți un iubitor inveterat al călătoriilor, investiți în ele, deoarece lumea este plină de locuri incredibile. Există destinații mai simple și mai apropiate, orașe care merită foarte multe, iar altele mai atrăgătoare și complicate de sosit, dar toate interesante și speciale, și mai mult dacă le faci alături de partenerul tău. Am selectat acestea 13 călătorii în cuplu pentru a face o dată în viață, Cu siguranță nu vei regreta.

Paris

Paris Este întotdeauna o opțiune bună. Deși sună de actualitate, este orașul iubirii și este. Un oraș romantic, frumos și plin de colțuri unice și cu un farmec aparte, așa că este o destinație perfectă pentru a merge în cuplu. Plimbându-vă pe străzile din Montmartre, urmărind apusul din vârful Turnului Eiffel sau vizitând „Sărutul” lui Rodin și grădina secretă sunt unele dintre cele mai romantice alternative ale sale. Și dacă aveți timp, întoarceți-vă în copilărie mergând la Disneyland Paris.

Traseul castelului prin Valea Loarei

Plecând din Paris, o pot face traseul Castelelor Loarei. O călătorie prin Franța, care presupune o călătorie prin castele de basm (cel puțin 71 de puncte de atracție) și peisaje de vis. Majoritatea acestor châteaux sunt palate de lux perfecte pentru a se întoarce câteva secole în timp. O călătorie frumoasă și diferită.

New York

New York Orașul care nu doarme niciodată. Este atât de fascinant încât există întotdeauna ceva de descoperit. Și este o călătorie demnă de luat cu un partener la un moment dat în viață. Bucurați-vă de priveliștile orașului de pe înălțimi este ceva unic, colțurile Central Park, un musical Brodway, o zi de cumpărături ... totul este impregnat cu o notă specială. O călătorie fascinantă din toate punctele de vedere.

Traseul 66

Unul dintre cele mai atractive planuri de călătorie de făcut în cuplu este Traseul 66 Un drum de la Chicago la Los Angeles, care include o oprire în Las Vegas și Grand Canyon, o adevărată minune a naturii. O călătorie unică pentru a te bucura de libertate și a te simți în interiorul unui film american.

Maldive

Insulele Maldive A devenit o destinație exclusivă și de vis pentru a călători în cuplu. Suite pe apă, bucătărie înaltă, plaje spectaculoase, masaj într-o cabină pe apă, mese intime (cu nimeni altcineva) pe plajă și chiar restaurante subacvatice. Un plan de lux unic pentru a împărtăși ca cuplu, a te bucura de apele sale cristaline și a te înconjura de un univers marin bogat. Fără îndoială, un plan de relaxare foarte special.

În Transiberian

O altă călătorie de neuitat cu partenerul tău este să faci o călătorie cu trenul de lux, ca și cum ar fi un film. Transiberianul Este fără îndoială cea mai dorită opțiune, o călătorie din Rusia în China prin Mongolia, unde vă puteți bucura de locuri de neuitat.

Toscana italiană

Dacă luăm ca referință filmul „Sub soarele toscan”, vedem că există scene pur și simplu minunate și foarte romantice. Campiñas toscane, sate fermecătoare precum Cortona, un oraș la fel de minunat precum Florența (o divinitate a orașului) și Siena sau sate la fel de minunate ca Positano, situate pe coasta Amalfi, un paradis unic. Vietri sul Mare, Ravello sau Salerno sunt alte opțiuni pe care nu le puteți rata Toscana italiană

Portofino

Dacă doriți o vacanță de lux, Portofino Este unul dintre cele mai de succes locuri și este, de asemenea, printre cele mai frumoase din lume. Ce opțiune mai bună decât să contemplați ca un cuplu. Este un sat pescăresc foarte special, pe coasta Riviera italiană, la sud-est de Genova. Casele sale colorate de pe golf sunt, fără îndoială, semnul său distinctiv. O destinație foarte exclusivă la care participă desigur celebrități și nume celebre din toată lumea.

Insule grecești

Apusurile de soare și multe scenarii de film sunt cele care pot fi savurate în Insulele grecești Plaje cu ape limpezi de turcoaz, sate poștale și peisaje de vis. Grecia are mai mult de o mie de insule, dar este recomandabil să vezi Santorini, Mykonos, Andros, Tinos, Paros, Naxos ... sunt unele dintre cele esențiale de vizitat în compania iubirii tale.

Veneția

Veneția Este considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din Italia și cu siguranță unul dintre cele mai romantice din lume. Are un farmec aparte, nu există nicio îndoială în acest sens și este și un alt oraș. Înconjurată de canale, Veneția ascunde colțuri foarte speciale în fiecare stradă. Plimbările cu gondola, plimbările pe străzile sale înguste, podurile, piețele și curțile, gastronomia, frumusețea ei ... fac, fără îndoială, o destinație magică.

Un safari prin Serengeti

În cel mai pur stil Regele Leului, o Safari Serengeti Este o destinație de neuitat. Bijuteria din Tanzania adăpostește marile animale ale savanei africane, un cadru natural unic. Dacă aveți norocul să o vedeți, marea migrație este cel mai mare spectacol natural din lume.

Insulele Cook

Insulele Cook Ele sunt paradisul Pacificului. Între Hawaii și Noua Zeelandă, este Noua Zeelandă Polinezia. Apele albastre turcoaz, palmieri, plaje cristaline, peisaje exotice ... scenarii perfecte pentru a le împărtăși partenerului. Este vorba despre aproximativ 15 insule, Rarotonga și Autaki sunt cele mai reprezentative. O călătorie unică la care nu veți dori să vă întoarceți, așa cum privilegiații spun că au plecat.

În întreaga lume prin croazieră

DACĂ visezi du-te în jurul lumii ca cuplu, îl puteți obține într-un croaziera de lux Durează trei luni. Puteți alege itinerariul dorit pentru a vă bucura de o călătorie în camere de lux, gastronomie bună și desigur locuri idilice.

Loading...