Tehnologie

Ma declar un super fan al ecranului sau al doilea ecran al laptopului ASUS ZenBook Pro 15

Nevoia mea insaciabilă de a face mai multe lucruri în același timp a făcut ca ochii să pară chiribitas când am văzut pentru prima dată acest laptop cu două ecrane. Astăzi, după trei săptămâni de utilizare, mă declar fan multitasking și în dragoste Cu această inovație tehnologică care poate părea un mic pas la prima vedere, dar mi-a ușurat viața în această perioadă scurtă de timp. Și, este foarte confortabil! Și super funcțional.

Dar ce mi-a plăcut atât de mult, poate vă întrebați. Foarte ușor screenpad. Un mic ecran situat în touchpad-ul care poate fi folosit ca mouse convențional, ca extensie de ecran sau ca administrator al aplicaţii. (Pentru a schimba funcția, trebuie doar să apăsați tasta F6 de pe tastatură).

De ce ScreenPad a fost util

Ecranul complementar L-am folosit ca extensie de ecran. Pur și simplu trageți orice filă sau program pe acest al doilea desktop și folosiți-l de pe acesta.

În timp ce editați un articol pe ecranul principal, aș putea face și alte lucruri. Ar putea avea întotdeauna vizibil calendarul, calculatorul, caietul, playerul muzical ... O minunăție.

Mi s-a părut foarte util să aibă deschis orice proces de încărcare sau descărcare și, mai presus de toate, să semnați fișierele pdf (acesta din urmă este un hoot).

Am câștigat și opțiunea de a folosi acel ecran pentru a avea întotdeauna e-mailul deschis. Dar ceea ce mi-a fost cel mai util a fost că atunci când deschid orice program Office, programul unelte pentru a schimba culoarea și dimensiunea textului, etc ...

Totuși, am rezistat folosind screenpad cu rețelele mele sociale de frica de a fi „prea mult timp conectat”. Poate fi un pericol. Dar mi s-a întâmplat să-l folosesc pentru a vedea Game of Thrones în timpul editării, lucru pe care în sfârșit nu l-am făcut pentru a evita să mă deconcentrez.

Am verificat, bateria laptopului ASUS ZenBook Pro 15 durează 7 ore de utilizare continuă

Că bateria Asus Zenbook Pro 15 durează atât de mult este un punct în favoarea sa pentru mine.

Nu există o plăcere mai mare pentru mine decât să pot pleca acasă fără încărcătorul mobil. În timpul zilei și din cauza muncii, dau telefonului mult baston și urăsc sentimentul de incertitudine care mă invadează când bateria mea este mai mică de 10% și nu știu dacă va dura până ajung acasă. Ei bine, același lucru mi se întâmplă și cu laptopul. Plecarea de acasă cu laptopul, dar fără încărcător este un plăcere vinovată pentru mine Chiar dacă înseamnă opțiunea de a rămâne fără baterii part-time. De aceea, bateria Asus Zenbook Pro 15 a durat atât de mult timp este un punct în favoarea sa pentru mine. Și, de asemenea, cel care se încarcă atât de repede. Permite încărcarea a 60% din baterie în doar 50 de minute.

Un design ultra-subțire și elegant, dar cu unele dezavantaje

Designul său ușor, compact și foarte versatil îl face foarte confortabil să te duci cu tine oriunde. de aluminiu albastru închis, cu un mic beț de cupru. Este un laptop elegant la care singurul dezavantaj pe care l-am pus la design este faptul că amprentele sunt marcate mult. Nimic care nu poate fi rezolvat curățându-l din când în când.

Alte detalii care mi-au plăcut

recunoașterea facială cu camera infraroșu și cititor de amprente (situat sub tasta Fn) mi s-a părut grozav să vă autentificați, evitând introducerea parolei.

Pretul

Prețul pentru dimensiunea de 15 inci (cel pe care l-am încercat) este de 1.449 euro.

ASUS ZenBook Pro UX580GD-BN033T - Laptop Full HD de 15,6 "(Intel Core i7-8750H, 16 GB RAM, 512 GB SSD, NVIDIA GeForce GTX1050 4 GB, acasă Windows 10) Albastru - Tastatură QWERTY Română

Astăzi pe Amazon pentru 1.449,00 EUR

Produsul a fost furnizat pentru testare de Asus. Ne puteți verifica politica de relații de afaceri pentru mai multe informații

Video: Dan Takes Quizzes About Himself (Decembrie 2019).

Loading...