Timp liber

Există deja un trailer pentru „Elisa y Marcela”, filmul Netflix al Isabel Coixet despre povestea de dragoste din prima căsătorie homosexuală din Spania

1885. Elisa și Marcela se întâlnesc la școala unde lucrează. Această poveste de dragoste, bazată pe evenimente reale, este povestea primului cuplu de femei care s-au căsătorit în Spania. O dragoste interzisă pentru perioada pe care Isabel Coixet o prezintă în alb și negru și care va ajunge pe platforma Netflix în iunie viitoare.

Ceea ce începe ca o mare prietenie care se naște în școală, se încheie într-o relație amoroasă pe care trebuie să o trăiască în secret. Părinții Marcelei o trimit în străinătate pentru a o îndepărta de Elisa, iar la întoarcere, după ce s-au întâlnit din nou și au descoperit că continuă să se iubească unii pe alții, dacă este posibil, decid să elaboreze un plan.

Elisa va părăsi orașul o vreme pentru a deveni Mario și să se poată căsători cu Marcela. Dar nu va fi atât de ușor.

O dragoste persecutată, care a marcat o etapă de libertate, feminism și un exemplu pentru comunitatea LGTBI care în ultimii ani a devenit cunoscută. În 1901, Elisa Sánchez Loriga și Marcela Gracia Ibeas au fost protagonistele primei căsătorii din istoria Spaniei între două persoane de același sex.

Dragostea ca firul călăuzitor al unei povești de ură

Isabel Coixet a regizat acest lucru film care va ajunge pe platforma Netflix în iunie viitoare și am văzut deja remorca. O poveste de dragoste înfășurată într-o ură care emană dulceață și căldură atunci când cei doi protagoniști, Natalia de Molina și Grata Fernández, împărțiți avionul.

O poveste de luptă pentru iubire, ură și rebeliune care a sfârșit a fi un motiv de pedeapsă și asta putem vedea pe Netflix pe 7 iunie.

Video: 5GANG - SOS Official Video (Decembrie 2019).

Loading...