Frumusețe

Am încercat (și ne-am îndrăgostit) de ezo de toaletă Kenzo World în ediție limitată

Sunt fan al parfumurilor de mulți ani Kenzo (și în special Floarea de Kenzo, una dintre preferatele mele din toate timpurile). De aceea, sosirea Kenzo World a fost un eveniment minunat pentru mine: a fost una dintre cele mai așteptate creații după atâția ani de loialitate față de casă.

Această versiune nu a dezamăgit și familia continuă să crească cu bijuterii de acest fel: o ediție de colecție a celor trei parfumuri existente, în care sticla deja iconică creată de duo-ul designerilor de modă Humberto León și Carol Lim, s-a îmbrăcat cu flori și forme abstracte. Fără îndoială, un design minunat care oferă un halo și mai interesant ceea ce este deja unul dintre cele mai iconice borcane din ultimii ani.

Kenzo World Eau de toaletă

În special, am Kenzo World eau de toilette, o explozie florală fructată, plină de viață ... Perfect pentru cei cărora nu le plac aromele prea intense, dar, de asemenea, nu vor să treacă neobservate.

Acest parfum combină genurile și își răspândește buchetul floral cu câteva atingeri fructate. O armonie uimitoare între scânteia care aduce perele, luminozitatea Bujorului și a Florii de Migdale și feminitatea senzuală a Absolutului de Crin.

Intrarea ta, cum nu ar putea fi altfel, Este spumos și transmite multă energie. Deși la început observ mai multe note fructate, întrucât se așează pe piele, inima florală este percepută mai ușor.

Pe parcursul orelor Rămâne în piele ca o mângâiere moale pe care eu personal o iubesc pentru că mă relaxează foarte mult (senzație care m-a surprins prima dată când am perceput-o pentru acea intrare atât de vibrantă încât are. eau de toaletă trezirea este foarte subtilă, deci este o alegere ideală pentru primăvară și vară.

Fără îndoială Este un parfum pe care vă recomand să îl încercați și că poate fi și o opțiune foarte bună de oferit în ziua mamei.

Ați încercat vreunul dintre voi? Îți plac oricare dintre aromele Kenzo World?

Ați încercat vreunul dintre voi? Care este Tresorul tău preferat?

Produsul a fost furnizat pentru testare de către Kenzo. Puteți consulta politica noastră de relații de companie pentru mai multe informații

Loading...