Moda renumită

Așa s-au aflat aspectele lui Tamara Falcó, Eugenia Silva și multe alte celebrități la inaugurarea noului magazin Chaumet

Ieri a avut loc inaugurarea Bijuterii Chaumet în Madrid, pe strada José Ortega y Gasset unde era înainte Bottega Veneta. Marea reformă a locului dezvăluie de pe trotuarul în sine minunatele piese de diamante pe care le oferă clienților lor selecti. Pentru a da drumul au decis să facă un petrecere de inaugurare cu un apel foarte VIP și foarte select, printre care Tamara Falcó, Eugenia Silva sau Barbara Lennie Au ocupat mai multă proeminență.

Barbara Lennie

Actrița a fost cea mai bine îmbrăcată din noapte cu o diferență destul de mare, stilul său este impecabil în aproape fiecare întâlnire, dar ieri a obținut un rezultat perfect pentru marca la care lucra. Chaumet choker M-am arătat fără cusur cu acest frumos salopetă tăiată super joasă care se simțea ca o adevărată mănușă.

Eugenia Silva

ieri Eugenia Silva Nu a avut cea mai bună noapte alegând o rochie care era oarecum corsetată și nu o favoriza atât cât ne-a obișnuit. Am vorbit despre un design nou al erei Pertegaz cu un decolteu de dragoste foarte limitat și un șiret pe spate, atât de caracteristic semnăturii. Complementele cu prea multe pietre, deși foarte frumoase, au înlăturat importanța și proeminența bijuteriilor.

Tamara Falcó

Tamara Falcó a devenit cea mai puțin reușită din noapte cu această rochie încrucișată Diane Von Fustenberg Cu un model floral de culori albastre și negre nimic elegant. Bijuteriile s-au pierdut considerabil și că brățara, din cererea mâinii bunicii sale paterne, a fost o adevărată minune. Geanta de Sfântul laurent și sandalele din Manolo Blahnik Nici ei nu au contribuit mult la întreg.

Adriana Ugarte

Aspectul de Adriana Ugarte A fost destul de corect, un costum de sacou din satin color șampanie drăguț, dar, în același timp, cu o structură de jachetă oarecum confuză și un ton complicat de purtat. Alegerea bijuteriilor în acest caz a fost mult mai precisă, cu un choker cu inel și scandal.

Aura Garrido

Aura Garrido De asemenea, a ales un costum de sacou negru format din pantaloni skinny și un blazer oarecum supradimensionat, de asemenea destul de corect. Trebuie remarcat cât de frumoasă era atât machiajul, cât și coafura și ce a favorizat bijuteriile casei franceze.

Loading...