Tehnologie

Trezirea poate fi o sarcină mult mai plăcută datorită dispozitivelor de lumină care imită răsăritul

În prezent, cu ritmurile noastre de viață, de muncă, de obligațiile noastre, de lipsa de timp și, în plus, de utilizarea dispozitivelor electronice etc. Nu este neobișnuit să nu dormim prea bine sau orele necesare bunăstării noastre. Cu siguranță, în mai multe rânduri vi s-a întâmplat asta alarma a sunat tocmai când dormeai.

Când se întâmplă asta, cel mai des întâlnit este că ne trezim în mare spaimă și supărare. Doar modul în care nimeni dintre noi nu vrea să-și înceapă ziua. Acesta este motivul pentru care companiile de tehnologie s-au dezvoltat dispozitive care ne ajută să dormim mai bine, dar și să ne trezim într-un mod mai plăcut și mai natural pentru corpul nostru.

Printre ele găsim lămpi de lumină, cum ar fi Lumina de somn și trezire din cel al lui Philip. Printre altele, aceste tipuri de lămpi simulează răsăritul și apusul soarelui cu diferite nuanțe și temperaturi de lumină și culoare. În plus, cu impulsurile lor de lumină ne pot ajuta să efectuăm exerciții de respirație înainte de a merge la somn.

Obținerea luminii potrivite pentru a imula și controla cantitatea de lumină naturală potrivită pentru dvs. vă poate ajuta nu numai să vă treziți mai devreme, ci și să te simți mai treaz în acel moment și în tot restul zilei. Acest lucru se datorează ritmurilor noastre circadiene care, printre altele, sunt guvernate de lumina ambientală. Luminozitatea acestui lucru indică creierului nostru că este zi și ne ajută să ne trezim. Lumina acestor lămpi poate obține aceeași artificial.

Alarmele sună și ne trezesc într-un mediu întunecat, mai ales dacă închidem jaluzelele complet sau ne trezim foarte devreme. Cu toate acestea, lămpile cu lumină ne trezesc într-un mod lin, progresiv și care emulează lumina naturală care va indica creierului nostru că este timpul să fim treji și activi. În acest fel vom obține un ritm circadian care se potrivește programelor noastre, o odihnă mai bună și o trezire mai adecvată care ne va influența bunăstarea în restul zilei.

Video: Seria Pampers despre sarcină (Aprilie 2020).

Loading...