Celebritati

Nunta la vedere la Hollywood: Jennifer Lawrence este logodită cu iubitul ei, iar martorii spun că inelul este imens

S-au cunoscut în iunie trecută după ce au fost prezentat de un prieten în comun și, de atunci, nu s-au separat. Romantismul dintre actriță și galerier Cooke Maroney este atât de intens încât a fost deja comise, după cum s-a raportat Pagina a șasea și a confirmat reprezentantul lui Lawrence.

Alarmele au sărit luni, în cursul unei cine private de care s-au bucurat amândoi într-un restaurant din New York. Un martor a observat că păreau să sărbătorească ceva și asta actrița a purtat un inel imens.

Pentru informațiile despre curtea lor, vestea a însemnat toate o surpriză pentru mediul de cuplu, care a sărbătorit-o.

Lawrence din 28 de ani, a avut în trecut relații cu actorul britanic Nicholas Hoult și cu regizorul Darren Aronofsky, cu care a lucrat mamă.

Totuși, cea aleasă să treacă prin altar a fost în sfârșit Maroney, din 34 de ani. Cunoscut în lumea artistică din New York pentru a fi directorul Galeriei Gladstone, o galerie de prestigiu, cu locații în cartierele exclusiviste din Chelsea și Upper East Side, precum și la Bruxelles

Până în prezent, singurele instantanee ale ambelor provin de la paparazzi, deoarece niciunul dintre acestea nu are rețele sociale și nu au fost văzuți împreună pe niciun covor roșu.

Momentan, data și locul nunții nu au fost stabilite.

Felicitări Jennifer și Cooke!

Video: Ela Arjandas, viaţă de prinţesă! Nimic nu este prea scump pentru ea! (Aprilie 2020).

Loading...