Covor roșu

Acestea au fost rochiile pe care influențarii au ales să participe la Goya Awards 2019

Anul acesta Premiile Goya 2019 au avut multe influențatori în gala lor și există multe branduri sponsorizate care pot invita profilurile pe care și le doresc. În mod normal, alegerea unei rochii lungi nu este foarte simplă, mai ales când este vorba de o ocazie la fel de importantă ca aceasta, dar este clar că există rochii pentru toate gusturile și dacă nu uitați această listă cu toți influențarii care au pășit pe covorul roșu.

Paula Ordovás

Paula Ordovás A optat pentru o rochie adaptată Navascués, din catifea de bumbac negru, organizează și tul. Decolteu dulce și o fustă cu volum mare care combină negru cu roz, bijuteriile din diamant Rabat, cercei cu inspirație sevilliană și un choker cu finisaj de vârf.

Maria Pombo

Maria Pombo Ai ales o rochie din aur fără mâneci YolanCris, o firmă care tocmai a paradis în cadrul Paris Haute Couture. Designul, dintr-o țesătură brodată și ceva coadă, vi se potrivește foarte bine. L-a combinat cu cercei strălucitori Suarez.

María Fernández Rubíes

María Fernández Rubíes El a pariat totul pe paiete albastre bleumarin în această rochie cu o coadă Pronovias. Este una dintre cele mai obișnuite țesături din covoarele roșii și unul dintre locurile în care se pot arăta cel mai bine.

Marta Carriedo

Culoarea albă a miresei a fost aleasă de Marta Carriedo pentru a participa la această incitantă gală, în special o rochie de paiete din Cristina Tamborero. În design putem aprecia o deschidere laterală mare și suficienți centimetri de coadă, bijuteriile pe care le-ați ales au fost piesele din Yanes, mereu cu o notă baroc și vintage.

Carla Hinojosa și Susi Rejano

Carla Hinojosa a ales Iisus Peiro să facă rochia, la fel cum a făcut-o în ziua nunții sale. De data aceasta a purtat o rochie cu transparențe negre finisate în pene de același ton. Mama lui, Susi Rejano, a decis să meargă mult mai sobru cu un sacou portocaliu Balmain și pantaloni de fum negru.

Erea Louro

Erea Louro A fost una dintre cele mai îndrăznețe ale nopții purtând aceste bijuterii sub formă de ferigi Suma Cruce. Rochia, mult mai simplă, neagră și semnată de Dolores Promisiuni. O privire mai riscantă care uneori ca acestea sunt cele pe care le poți simți.

Miriam Pérez

Modelul Canary a ales culoarea neagră, mai exact această rochie de designer din America Latină Gabriel Lage. Un design din dantelă neagră, cu o oarecare transparență. Ne lipsește niște bijuterii și lumină în aspectul final.

Paula Moya

Paula Moya De asemenea, el a ales un design cu tul brodat, cu o mulțime de țesături și niște coadă care îi pot face puțin. O rochie de Marco și Maria pe ton nude, unul dintre cele mai complicate când vine vorba de favoare.

Dulceida

Aida Domenech El a arătat din nou că în covoarele roșii nu știe să se comporte destul de bine, cu această ocazie a ales și o rochie nude de culoare, care nu i se potrivește deloc și, mai ales, nu-l favorizează deloc. Designul este semnat de prietenul său Ze Garcia, același care și-a făcut rochia de mireasă.

Madame de Rosa

Angela Rozas A fost o alta dintre cele mai originale ale nopții cu această rochie neagră cu câteva pene și luminoase Teté de Odette. Influencerul își urmează stilul, lucru care ne place, deoarece în aceste ocazii personalitatea este foarte importantă.

Video: Râzi cu lacrimi! Vedetele au răspuns la întrebările din plic (Decembrie 2019).

Loading...