Pantofi de femeie

Talpa roșie a lui Christian Louboutin se desfășoară și la New York Fashion Week

Christian Louboutin Nu eșuează în Săptămânile modei. Firma de pantofi, care a devenit una dintre cele mai dorite de la multe femei și desigur celebrități, și-a desfăcut talpa iconică roșie la New York Fashion Week, în special în mostrele din Jenny Packham sau Cushnie et Ochs, pune de asemenea culoarea în manichiură și pedichiura modelelor.

Jenny Packham

Pentru parada din Jenny Packham Firma a ales cinci modele, sandale cu inspirație egipteană, unde aurul este tonul protagonist, atât cu tocuri înalte, cât și modele plate ... toate perfect concepute pentru a combina cu creațiile designerului inspirate din 31 de muze de la Dita Von Teese, Blake Lively sau Frida Kahlo către Catherine Deneuve.

Cushnie et Ochs

În parada din Cushnie et Ochs Firma a prezentat sandale simple legate la gleznă cu cravate în alb, negru, nude, argintiu și roz pudrat. De asemenea, a colaborat cu unele dintre emailurile sale în tonuri ușoare.

Ia NYC

Pentru arată de Ia NYC, Louboutin a creat sandale plate în stil roman, cu două tonuri, și cu o talpă mică.

Novis

În parada din Novis Brandul a prezentat modele în stil retro, atât plat, cât și cu toc larg, combinând culori în culori diferite.

În Jared | Sandalele cu cușcă Christian Louboutin sunt pantofii perfecti pentru a întâmpina toamna

Vezi galeria completă »Christian Louboutin la New York Fashion Week (6 fotografii)

Video: Andrew Lee, cu cuțitul la gâtul lui Mihai Bendeac: Îmi tremură picioarele!" (Aprilie 2020).

Loading...