Mirese

Dulceida s-a căsătorit! Vă prezentăm cele mai bune fotografii ale linkului

Acum câteva luni, am văzut Alba Paul, iubita lui Aida Domenech (mai cunoscută sub numele de Dulceida), cerându-i să se căsătorească în timpul sărbătorii Dulceweekend, evenimentul de modă organizat de Blogger. Era la începutul lunii iulie și, la scurt timp, cei doi îndrăgostiți ne-au spus totul pe canalul lor de YouTube. Ei bine, totul, nu ... nu. Trebuia să știm data evenimentului fericit și aceasta a fost surpriza pe care am avut-o astăzi.

Instagram a fost, desigur, locul ales de mirese pentru a încărca primele instantanee ale zilei mari. Aproape simultan, Aida și Alba au încărcat două imagini care ne oferă câteva indicii despre ceremonie.

În ceea ce privește stilurile alese de fiecare dintre ele, două lucruri ies în evidență: culoarea albă imaculată și stilul atât de diferit între ele. Aida a optat pentru o rochie de mireasă tradițională, cu un decolteu fără bretele foarte pronunțat, mai ales din spate, cu mult zbor în fustă și coadă foarte lungă, opera designerului Ze García. Partea din spate are un truc, așa cum puteți vedea într-una dintre imagini, deoarece o țesătură transparentă este responsabilă pentru crearea efectului din spatele aerului. Și-a adunat părul într-un cozonac scăzut, completat cu o tiara aurie.

Designerul însuși a postat pe Instagram-ul său o imagine a filmului ultimul test de rochie, în care putem vedea rochia într-un pic mai detaliat:

Între timp, Alba a optat pentru un tuxedo alb, cu o bluză cu talie joasă și sandale negre, cu dungi albe și toc de vertij. Părul, dezbrăcat și, ca și Dulceida însăși, un machiaj foarte natural.

Locul ales pentru da vreau a fost Cala Morisca, în Sitges. O nuntă pe aceeași plajă, despre care am putut cunoaște mai multe detalii, datorită invitaților care, de când cuplul și-a dat publicitățile, și-au împărtășit imaginile pe Instagram cu hashtag #aidayalba. Deci, am putut vedea unele Ținutele dintre cei prezenți, inclusiv pe cea a mamei Aida, Anna Pascual:

Ora aleasă a fost apusul, după cum se poate vedea în această altă imagine:

Se pare că Aida și Alba au urmat formula de a citi propriile jurăminte și, mai târziu, deja cu noaptea pe plajă, au schimbat inele (de la Tous). Și chiar avem un videoclip care ridică momentul!

Cu siguranță, în următoarele zile vom cunoaște mai multe detalii despre ceremonie și despre petrecerea (aproape asigurată) de mai târziu, dar, deocamdată, vom rămâne atenți la rețelele de socializare pentru a vă informa. În plus față de #aidayalba pe Instagram, hashtag #dulcewedding pe Twitter pentru a comenta la nuntă. Felicitări, cuplu!

În Jared | Cele mai influente 11 bloggeri spanioli ai anului 2016

Video: Learning Catalan: Alejandra Mèxic, estudiant de doctorat 2016-2017 (Decembrie 2019).

Loading...