Celebritati

Rihanna, o Marie Antoinette „distrusă” pozând pe coperta CR Fashion Book

Numărul 9 al revistei Cartea CR Fashion corespunzător sezonului toamna-iarna 2016-2017 este dedicat complet figurii din Marie Antoinette, una dintre cele mai controversate și neînțelese regine din istorie.

Gândindu-mă la cine ar putea juca în coperta acestui număr, să Carine Roitfeld imaginea lui Rihanna. Poate pentru că a vrut să demonstreze că nu este neglijabil fată rea dar prototip din feminitatea actuală. Pentru că, să ne confruntăm: pentru mai bine sau mai rău, adevărul este că Rihanna a influențat foarte mult și continuă să facă acest lucru, conceptul de frumusețe al femeii de astăzi.

În plus, Carine și-a dat seama că sunt multe între ele. paralele. Mai presus de toate, împărtășind o atitudine care inspiră și fascinează. Rihanna face și spune ce vrea, ce a făcut-o adevărată pictograma autenticității într-o eră în care totul pare măsurat și foarte calculat.

Așadar, pentru a surprinde bine această esență, Carine s-a îndreptat spre fotograf Terry Richardson cerându-i să reinterpreteze Rihanna ca și cum ar fi fost Marie Antoinette modernă. Văzând această copertă se pare că Richardson a vrut să surprindă acel sentiment atracție și din eșeca. Fantoma glamourului, dar și cea a otravii.

În interiorul revistei totul se învârte în jurul elementelor cheie din viața Marie Antoinette: ea sens luxuriant pentru modă, lor coafuri și peruci, și ea apel sexual.

Pentru această copertă, Rihanna a pozat cu un top de Dilara Findikoglu și un mini-polisón de la Le Vestiaire. Există oa doua copertă, mult mai controversată, în care Rihanna pozează cu un piept de aer ieșit dintr-o haină Dior pe un corset, împodobindu-i gâtul și încheietura cu bijuterii aparținând colecției Haute Joaillerie de Victoire de Castellane (Amintiți-vă că Rihanna este unul dintre ambasadorii mărcii).

Ce părere aveți despre rezultat? Aș fi preferat să deschid postarea cu a doua fotografie, dar mi-a fost teamă că atunci când am apărut cu jumătate piept de aer noi cenzor în.

Site oficial | Cartea CR Fashion
În Jared | Rihanna are multă dragoste de oferit: Saint Laurent își semnează privirea cu mai multă inimă

Loading...