Fetelor

Giorgia Tordini, cea care te va inspira pentru întoarcerea la birou

Oamenii care au mult stil amețesc chiar și atunci când ai văzut cel mai simplu. Spre designerul Giorgia Tordini un tricou și pantaloni cu talie înaltă este suficient pentru a ne atrage atenția. Dulapul ei este compus din articole de îmbrăcăminte clasice, dar pe care le combină cu stilul și se consolidează cu câteva accesorii grozave, astfel încât aspectul ei să nu treacă neobservat. Dacă nu știți cum să începeți din greu în septembrie și doriți să vă ștergeți aspect de birou, Giorgia Tordini și stilul său Este cea mai bună inspirație.

De obicei, italianul optează pentru o paletă de culori de bază: negru, bleumarin, gri și alb cu care este imposibil de obosit și care Aspectul tău arată formal, elegant dar, de asemenea, face un ochi în ultima modă, cu cizmele și încălțămintea uimitoare și gențile de lux.

Combina femininul cu masculinul Cu harul și privirile lor sunt pline de idei grozave care ne pot salva de la ce să purtăm în septembrie când ne întoarcem la muncă.

În prezent lucrează Attico, o firmă de modă creată împreună cu Gilda Ambrosio cu care sigur se va îndrăgosti fashioniste Italian pentru bunul său gust.

Vezi galeria completă »Giorgia Tordini (12 fotografii)

În Jared | Olivia Palermo ne arată cum să reușim la o nuntă de toamnă. Ia notă!

Loading...