Tendințe

Vara aceasta, ia-ți pălăria și pune-o! (bloggerii o fac deja)

Ce să facem când căldura se strecoară și soarele nu ne oferă răgaz? Cum să supraviețuim un întreg vara fierbinte înainte? Bloggerii de modă au clar, pălăria este cel mai bun aliat al tău și, astfel, ne arată că avem o privire atentă, combinându-le cu măiestrie și dându-ne idei pentru ca noi să facem la fel.

La marginea mării, mergând prin nisipul fin sau sprijinit pe scaunul de punte, Canotier Este fără îndoială unul dintre cei mai mari exponenți ai pălăriilor pentru vară. Designul său simplu, dar frumos și dimensiunile mici îl fac cel mai bun complement pentru a evita căldura și da o notă de cele mai multe șic a privi.

Indraznesti sa creezi un look cu fusta maxi si blat de cultură? Sau preferi să pariezi pe o rochie de cămașă și sandale cu curele?

Cealaltă mare problemă este pălărie de damă, unul dintre accesoriile preferate ale bloggerilor de modă, judecând după cele mai recente aspecte și fotografii de pe rețelele de socializare. Cine a spus că acesta nu a fost un complement potrivit pentru toate vârstele? Faceți ca Aimee Song și combinați-vă pamela de rafie cu o rochie romantică și câteva sandale romane Vei fi regina locului!

Dacă o anticipăm anul trecut: vara este timpul pentru pamele!


Fotografii | Cu stimă Jules, Fata cu piper Gary, Cântec de stil, Lovely Pepa
În Jared | Trucuri pentru a părea mai înalt? Stilul de stradă dezvăluie câteva tendințe care ajută (foarte multe)

Video: The Great Gildersleeve: Jolly Boys Election Marjorie's Shower Gildy's Blade (Aprilie 2020).

Loading...