Frumusețe

Am testat noua apă micelară în ulei Garnier

Deoarece apa micelară se prăbușește în ritualurile noastre de înfrumusețare, suntem mulți care nu mai concep eliminarea machiajului sau curățarea facială fără acest produs care curăță, tonifiază și răsfăță pielea datorită micelelor care acționează ca un magnet atragând murdăria așa că nu trebuie să freci.

Dar despre cele mai dure machiajuri? Tocmai asta a gândit el Garnier cu noul său apă micelară în ulei, o soluție în două faze care se combină apă micelară și eficacitatea micelelor și pe de altă parte ulei de argan, de bine-cunoscute proprietăți de îndepărtare a machiajului, care vor ajuta la eliminarea celor mai rezistente machiaj.

Deși îmi place să folosesc zilnic apă micelară pentru a îndepărta machiajul, trebuie să recunosc că atunci când machiajul este foarte puternic atât pe buze, cât și pe ochi, folosesc produse de îndepărtare bifazice, dar nu pentru întreaga față, ci doar pentru acele puncte specifice, deoarece Nu am fost doar entuziasmat ca demachiante pentru toată fața.

Te machiezi bine?

În ceea ce privește funcția de îndepărtare a machiajului, trebuie să spun că elimină perfect orice machiaj format din produse normale, cum ar fi fondul de machiaj sau umbrele pudră. La cele mai dure produse, cum ar fi măștile de genă impermeabil sau ucizi rujurile trebuie să vă mărturisesc că nu înlăturați nimic rău. Ceea ce fac de obicei este să impregnez o bilă de bumbac și să o pun pe ochi câteva secunde și să o îndepărtez ușor.

Rezultatul este bun, îmi place mai bine decât unii îndepărtători de machiaj bifazici pe care i-am încercat și puțin mai puțin decât alții care sunt mai potențiali precum cei de la L'Oréal.

Te simți gras?

Ceva despre care știu că mulți dintre voi vă puteți face griji cu această apă micelară este dacă o senzație grasă poate rămâne pe piele, iar adevărul este că, după ce a trecut prin piele, un bumbac impregnat simte acea senzație uleioasă, deși după un minut Dispare și pielea se simte elastică și moale (cel puțin pe pielea mea, ceea ce nu este gras). Chiar și așa, prefer în continuare să folosesc apă micelară fără ulei, deoarece senzația de pe pielea mea devine mult mai proaspătă și mai ușoară.

Este pentru pielea sensibilă?

Aici, cu siguranță, vor exista opinii de tot felul, dar pe pielea mea, care este ultra delicată, cu această apă micelară, obrajii îmi înroșesc senzația ușoară de înțepătură care în câteva minute mă trece, ceea ce nu înseamnă că toate Lumea se va întâmpla cu el și sunt sigur că pieile normale se vor descurca bine în acest aspect, dar în cazul meu prefer să folosesc alte produse care nu îmi fac nici o reacție.

Acum, pentru a elimina machiajul atât al buzelor cât și al ochilor, mi se pare bine, deoarece face sarcina foarte ușoară, fără a fi nevoie să insiste excesiv asupra zonei.

Concluzie

Dacă ar trebui să aleg între o apă micelară normală și această versiune bifazică, rămân cu apa micelară normală datorită caracteristicilor pielii mele, deoarece acest produs bifazic ar fi folosit doar pentru a îndepărta machiajul cel mai dur, cum ar fi buzele sau ochii.

Și deși senzația uleioasă dispare rapid pe piele, îmi imaginez că pielea amestecată și grasă nu termină să le convingă. În orice caz, dacă cazul tău este cel al pielii normale sau chiar cu lipsa lipidelor, este probabil o opțiune. Prețul său, aproximativ 5 euro.

În frumusețea lui Jared | Am încercat noul Urban Decay (și am spus ceva mai multe secrete) pentru mamele active

Loading...