Gurmand

Ultimele petreceri tematice? Faceți o călătorie dulce și nostalgică în trecut

Realizarea de petreceri tematice este întotdeauna o idee bună, deoarece nu numai că găsiți un motiv care vă ajută să planificați decorarea sau alimentarea evenimentului dvs., ci oferiți și oaspeților posibilitatea de a participa la un joc, de a se îmbraca sau de a „imagina” cum Au făcut-o când erau copii. Iar ideea lui Sam O'Hare, un tânăr antreprenor din Orlando (SUA), le dă și ele ocazia de a călători în trecut savurând unul dintre cele mai iubite dulciuri ale copilăriei noastre într-un mod care nu fusese niciodată făcut.

Bomboane de bumbac începe să te bucuri de o renaștere în SUA și sunt din ce în ce mai multe companii care reinventează produsul și oferta diferite alternative pentru a servi acest dulce atât de retro în petreceri și evenimente. Dar dintre toate companiile care s-au specializat în a servi bomboane de bumbac, a fost Sky Candy care ne-a fermecat.

Fondatorul său, Sam O'Hare, a depășit crearea și servirea în magazine specializate și evenimente cu bomboane din bumbac arome la fel de îndrăznețe precum Expresso cubanez, Lavanda de mure, Chip de mentă sau Te rusesca creat de asemenea o imagine retro Pentru toată afacerea și personalul său se prezintă la petrecerile îmbrăcate ca și cum ar fi însoțitori de zbor și piloți ai unei companii aeriene din anii șaizeci.

Compania sa fictivă de companii aeriene triumfă oriunde merge pentru aromele de bomboane originale din bumbac pe care le oferă și pentru estetica lor. Atât de mult, încât Sam O'Hare mărturisește că mulți clienți îi întreabă de unde pot cumpăra uniformele purtate de angajații Sky Candy. De asemenea, am dori să obținem unele, dar deocamdată preferăm să visăm asta cineva să fie inspirat de ideea de afaceri Sam și noi putem servi, de asemenea, bomboane de bumbac la petrecerile noastre și venim cu un blat de genul acesta:

Puteți vedea mai multe despre Sky Candy pe site-ul lor.

În Trendencias | Cele mai bune 9 baruri de pintxo pe care ar trebui să le îndrepți pe traseul tău dacă vizitezi Bilbao

Loading...